-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kamerūno futbolo rinktinė iškovojo kelialapį į Braziliją

Sekmadienį Afrikoje buvo sužaistos dar vienerios atsakomosios 2014 metų pasaulio čempionato atrankos rungtynės. Lemiamojoje kovoje dėl patekimo į pasaulio čempionatą Brazilijoje Kamerūno futbolininkai nesunkiai įveikė Tunisą.
Kamerūno rinktinė
Kamerūno rinktinė / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kamerūno rinktinė savo žiūrovų akivaizdoje susigrūmė su Tunisu. Triuškinančią pergalę rezultatu 4:1 iškovojo šeimininkai, kurie užsitikrino vietą kitą vasarą Brazilijoje vyksiančiame turnyre.

Pirmasis mačas pasibaigė nulinėmis lygiosiomis, tačiau atsakomosiose rungtynėse kamerūniečiai nepaliko jokių vilčių savo varžovams.

4-ąją minutę nugalėtojams įvartį pelnė P.Webo. B.Moudandjo varžovų vartininką nuginklavo 30-ąją minutę bei du kartus – 66-ąją ir 86-ąją minutėmis – pasižymėjo J.Makounas. Vienintelį įvartį Tuniso rinktinei 51-ąją minutę pelnė A.Akaichi.

VIDEO: Kamerūnas – Tunisas 4:1

Iš Afrikos vietas Brazilijoje vyksiančiose pirmenybėse taip pat užsitikrino Dramblio Kaulo Kranto ir Nigerijos rinktinės. Dėl paskutiniųjų dviejų kelialapių varžosi Gana su Egiptu bei Burkina Fasas su Alžyru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius