-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karimas Benzema: „Aš galiu laimėti „Auksinio kamuolio“ prizą“

Ispanijos Madrido „Real“ futbolo klubo snaiperis Karimas Benzema išlieka pasitikintis savimi ir mano, kad vieną dieną gali laimėti geriausio planetos futbolininko apdovanojimą.
Karimas Benzema
Karimas Benzema / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paskutiniai du trofėjai atiteko prancūzo bendraklubiui portugalui Cristiano Ronaldo. Jis paleitė keturis „Ballon d‘Or“ prizus į viršų kėlusią „Barcelona“ žvaigždę Lionelį Messį.

Nors K.Benzema ir sutinka, kad tiek įvarčių, kiek minėtasis duetas nemuš niekada, puolėjas tiki, kad iškovoti trofėjų jam gali padėti nuolat laimimos taurės su klubu.

„Jeigu ir toliau nuolat iškovosiu trofėjus, ateityje galiu laimėti ir šį apdovanojimą, – K.Benzema sakė "Le Parisien". - Mes turime Cristiano Ronaldo ir Lionelį Messį - du geriausius žaidėjus. Žinoma, kad niekada nepelnysiu 80 ar 100 įvarčių per sezoną. Tik jie tai gali.“

„Neskaitant jų, yra pilna futbolininkų, vertų apdovanojimo. Galbūt mane galima įrašyti į penktetuką, nežinau", - kalbėjo prancūzas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius