Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 17

Kojas apšilęs G.Staniulis – apie skyles A lygos žemėlapyje, žiūrovus ir kvietimą Šarui

54-erių Gintaras Staniulis yra žymus buvęs krepšininkas, po karjeros pabaigos tapęs vienu turtingiausių šalies žmonių. Jo turtas vertinamas 220 mln. eurų, o gerovę susikūręs verslininkas nuo šiol mėgaujasi... lietuvišku futbolu.

„Mane džiugina, kad yra geras turinys. Turbūt ir žiūrovams įdomu stebėti rungtynes“, – naujoje, kiekvieną savaitę jus pasieksiančioje 15min laidoje „TOPsport A lygos“ tribūna čempionato nenuspėjamumą išskyrė naujasis lygos prezidentas.

„Visą laiką gyvenime yra reikalingi tam tikri iššūkiai. Tas mano atėjimas į futbolą nebuvo toks jau visai netikėtas, – pažymėjo G.Staniulis.

– Čia nėra pelkė. Labiau neartas dirvonas. Matai klubų žmones, jų užsidegimą. Suprantu, kad vienas nieko nesukursi. Turi būti komanda.“

„TOPsport A lygos“ tribūna

  • Nauja 15min laida, skirta tik Lietuvos futbolo pirmenybėms.
  • Pirmojoje aptarėme košmarišką čempiono „Panevėžio“ startą ir to priežastis, reitingavome karščiausias „TOPsport A lygos“ trenerių kėdes, pagyrėme ir supeikėme, išskyrėme citatas, apžvelgėme lygos „Fantasy“ žaidimo geriausius ir prognozavome artimiausią ateitį.
  • Ir, žinoma, pakalbinome naująjį lygos prezidentą G.Staniulį.

Daugiau nei pusvalandžio trukmės interviu buvęs krepšininkas atskleidė tamprų savo ryšį su futbolu, prisiminė jaunystės herojus, pilnus šalies futbolo stadionus ir svarstė, kaip sugrąžinti žiūrovus į tribūnas.

Įvertinęs skyles šalies futbolo žemėlapyje G.Staniulis diskutavo apie galimą lygos plėtrą, formato pokyčius, apžvelgė darbų ir čempionato pradžią bei prasitarė apie kvietimą geram bičiuliui Šarūnui Jasikevičiui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius