-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kontrolinėse „Barcelona“ ir „Chelsea“ rungtynėse prireikė baudinių serijos

JAV Marylando valstijoje „FedEx Field“ stadione sužaistos kontrolinės „Čempionų taurės“ turnyro rungtynės tarp „Barcelona“ ir Londono „Chelsea“ ekipų. 2:2 per pagrindinį laiką pasibaigusiame mače Londono klubas laimėjo po baudinių serijos.
Edenas Hazardas ir Kenedy
Edenas Hazardas ir Kenedy / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ ekipą į priekį jau 10-ąją minutę išvedė įspūdingą įvartį įkalęs Edenas Hazardas. Belgas gavo kamuolį maždaug ties trečiuoju aikštės trečdaliu ir neįtikėtinu reidu išmaudė visą „Barcos“ gynybą bei nuginklavo Marcą Andre ter Stegeną.

Tik antrajame kėlinyje Katalonijos ekipa sugebėjo rezultatą išlyginti, o po to ir persverti, nors progų buvo ir anksčiau. 52-ąją minutę po sumaišties baudos aikštelėje labai gražų įvartį „permesdamas“ kamuolį keliems žaidėjams virš galvų pelnė Luisas Suarezas.

Jau po 14-os minučių „Barca“ buvo priekyje, kai Sandro Ramirezas puikiu smūgiu nuo kairiojo baudos aikštelės kampo įmušė įvartį. Atrodė, kad katalonai švęs pergalę, tačiau Gary Cahillas manė kitaip. Kampinio metu 85-ąją minutę gynėjas iššoko aukščiausiai už visus, gavo į nosį nuo vartininko, tačiau pasruvęs krauju džiaugėsi išlyginamuoju įvarčiu.

VIDEO: „Barcelona“ – „Chelsea“ 2:2.

Baudinių serijoje tiksliau mušė „Chelsea“ žaidėjai. Thibaut Courtois atmušė Gerrardo Pique baudinį, o Alenas Halilovičius mušė virš vartų. Andreso Iniestos ir Sandro taiklių smūgių nepakako, nes „Mėlynieji“ pataikė visus keturis kartus – įmušė Radamelis Falcao, Victoras Moses, Ramiresas ir Loicas Remy.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Gary Cahillas mušdamas įvartį gavo smūgį į veidą
AFP/„Scanpix“ nuotr./Gary Cahillas mušdamas įvartį
gavo smūgį į veidą

Abiems klubams nepasisekė išvengti traumų. „Chelsea“ gretose mačo tęsti negalėjo puolėjas Diego Costa, paprašęs keitimo sužaidus maždaug valandą. Už pakinklinės sausgyslės susiėmęs puolėjas iš aikštės buvo nuvestas tiesiai į rūbinę. „Barcelona“ gretose susižeidė Douglasas, kuris iš rikiuotės iškrito 8 savaitėms.

Rungtynes abi komandos pradėjo skirtingo pajėgumo vienuoliktukais. „Chelsea“ ekipoje nuo pradžių žaidė visi svarbiausi žaidėjai – E.Hazardas, D.Costa, Cescas Fabregasas, Oscaras, Nemanja Matičius ir kiti.

„Barca“ mačą pradėju su Luisu Suarezu priešakyje, aikštės viduryje žaidė Sergio Busquetsasbei Ivanas Rakitičius, tačiau A.Iniesta, Pedro, G.Pique sėdėjo ant suolo. Su ekipa vis dar nesitreniruoja papildomo poilsio po „Copa America“ turnyro gavę Neymaras ir Lionelis Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius