Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Korupcija įtariamas buvęs FIFA viceprezidentas kaip užstatą atidavė ir žmonos vestuvinį žiedą

Buvęs FIFA viceprezidentas Jeffrey Webbas yra kaltinamas korupcija ir pinigų plovimu. JAV teismas jam nustatė 10 mln. JAV dolerių užstatą. Jam surinkti pareigūnas užstatė 11 prabangių laikrodžių ir žmonos vestuvinį žiedą.
Seppas Blatteris ir Jeffrey Webbas
Seppas Blatteris ir Jeffrey Webbas / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 FIFA

Jeffrey Webbas šeštadienį JAV teisme padarė kaltės nepripažinimo pareiškimą byloje dėl didžiulio masto tarptautinio korupcijos skandalo ir išgirdo sprendimą, kad jis gali būti paleistas už 10 mln. dolerių užstatą.

Užstatui surinkti vyras įregistravo 11 prabangių laikrodžių, tris automobilius, dešimt įvairios paskirties nuosavybės ir net žmonos vestuvinį žiedą.

Tarp automobilių yra 2003 metų „Mercedes-Benz“, 2015 metų „Ferrari“ ir 2014 metų „Range Rover“. Jis taip pat užstatė savo žmonos 400 tūkst. JAV dolerių vertės banko sąskaitą ir deimantinį vestuvinį žiedą.

J.Webbas yra pirmasis buvęs FIFA pareigūnas, pasirodęs federaliniame teisme Niujorke ryšium su JAV prokurorų vykdomu didelio masto tyrimu, kuris sukrėtė sporto pasaulį.

50-metis J.Webbas, kuris turi Didžiosios Britanijos ir Kaimano Salų pilietybes, atidavė savo pasus FTB ir privalo likti 32 km spinduliu nuo teismo rūmų Brukline.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius