-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krizės ištikto „Manchester United“ atpirkimo ožiu taps kapitonas?

Pergalingai naująjį futbolo sezoną pradėjęs „Manchester United“ klubas – krizėje. Po trijų pralaimėjimų iš eilės Jose Mourinho jau viešai kritikuoja savo žaidėjus, o žiniasklaida linčiuoja klubo kapitoną Wayne'ą Rooney.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Scanpix“ nuotr.

Tris pirmąsias „Premier“ lygos rungtynes laimėjęs „Man Utd“ klubas patyrė tris nesėkmes pastarosiose rungtynėse. Ne tik pralaimėjo derbį prieš „Manchester City“, bet ir Europos lygoje krito prieš „Feyenoord“, o sekmadienį pripažino „Watford“ pranašumą.

„Galime sakyti, kad tai yra nedidelė krizė. Toks klubas kaip „Manchester United“ negali pralaimėti trijų rungtynių iš eilės“, – „SFR Sports“ cituoja saugą Marouane'ą Fellaini.

Per šiuos tris pralaimėjimus į varžovų vartus įmušti vos trys įvarčiai, o bene daugiausiai žiniasklaidos kritikos sulaukė geriausiai apmokamas ekipos futbolininkas, kapitonas W.Rooney.

Po rungtynių su „Watford“ internete plito filmukas su puolėjo nedovanotinomis klaidomis.

Klubo simbolis taps atpirkimo ožiu Jose Mourinho. Anot „The Sun“, treneris pasodins kapitoną ant suolo, taip siekdamas pagerinti klubo žaidimą.

„The Sun“ neįvardydamas šaltinio taip pat teigia, kad klubo futbolininkai buvo šokiruoti J.Mourinho bendravimo su komanda po pralaimėjimo prieš „Watford“. Neva treneriui nesiseka palenkti žaidėjų savo naudai.

Trečiadienį „Man Utd“ žais palyginti lengvas rungtynes EFL taurėje su „Northampton“ ekipa iš trečiojo Anglijos futbolo diviziono. Kitos rungtynės „Premier“ lygoje vyks šeštadienį – „Man Utd“ namuose priims čempioną „Leicester“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius