Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lauktas sugrįžimas: Stevenas Gerrardas apsivilks „Liverpool“ marškinėlius

Stevenas Gerrardas rengiasi dar kartą užsivilkti „Liverpool“ ekipos marškinėlius. Šiuo metu kitoje Atlanto vandenyno pusėje rungtyniaujantis futbolininkas ketina dalyvauti sausio 7 d. Sidnėjuje vyksiančioje futbolo legendų dvikovoje.
Stevenas Gerrardas
Stevenas Gerrardas / „Scanpix“ nuotr.

„Raudonieji“ patvirtino, kad legendiniai klubo futbolininkai S.Gerrardas, Jamie Caragheris ir Ianas Rushas, ketina dalyvauti 2016-ųjų metų pradžioje vyksiančiose rungtynėse prieš garsiuosius Australijos futbolininkus. Oficialioje „Liverpool“ komandos svetainėje skelbiama, kad dvikova vyks ANZ stadione Sidnėjuje.

Tikima, kad prie legendinių Mersisaido futbolininkų prisijungti turėtų dar ir Dietmaras Hammanas bei Johnas Arne Riise, o už komandos vairo stos Gerardas Houllier. 

Tai bus pirmasis kartas, kuomet „Stevie G“ užsivilks „Liverpool“ komandos marškinėlius nuo tada, kai šią vasarą persikėlė į Los Andželo „Galaxy“ ekipą.

„Tai turėtų būti nuostabu, – įspūdžiais dalinosi S.Gerrardas – Su nekantrumu laukiu, kada galėsiu dar kartelį užsivilkti geriausios komandos pasaulyje marškinėlius.

„Prie manęs prisijungs ir daugelis man gerai pažįstamų klubo legendų. Bus smagu kartu su jais vėl susitikti futbolo aikštėje. Mūsų sirgaliai yra patys geriausi ir žaisti jų akivaizdoje bus išties emocionalu.“

Panašu, kad Australijos legendos į mūšį ruošiasi stoti taip pat stiprios sudėties. Jų gretose pasirodyti ketina tokie futbolininkai kaip Brettas Emertonas, buvęs „Manchester United“ ir „Chelsea“ vartininkas Markas Bosnichas bei Tony Popovičius.

Bilietus į legendų dvikovą sirgaliai įsigyti galės jau lapkričio 27 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius