-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

LFF taurės aštuntfinalyje „Šiauliai“ susitiks su „Žalgiriu“

2011-12 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre burtai jau penktajame etape (aštuntfinalyje) į vieną porą suvedė praėjusių metų pusfinalinkę „Šiaulių“ ekipą ir A lygos bronzos medalininką Vilniaus „Žalgirį“.
Vilniaus „Žalgiris“
Vilniaus „Žalgiris“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 LFF taurė

Šios komandos – dvi iš aštuonių A lygos ekipų, kurios į turnyro kovas įsijungė nuo penktojo etapo (aštuntfinalio).  Šiame etape taip pat  rungtyniauti taip pat pradeda dabartinis trofėjaus savininkas Panevėžio „Ekranas“, Marijampolės „Sūduva“, Tauragės „Tauras“, Gargždų „Banga“, Pakruojo „Kruoja“ ir FC „Klaipėda“. Pernai į turnyrą stipriausi A lygos klubai įsijungė etapu vėliau.

Ketvirtadienį Kaune, Nacionalinėje futbolo akademijoje, ištraukti taurės penktojo etapo burtai šioms ir kitoms A lygos komandoms buvo palankūs. Septyniose iš aštuonių porų aukščiausios lygos klubai bus rungtynių šeimininkais.

Didžiausią intrigą žadanti „Šiaulių„ ir „Žalgirio“ dvikova bus vienas iš trijų A lygos ekipų tarpusavio susitikimų. Trečioje vietoje čempionate žengianti Marijampolės „Sūduva“ priims vieną iš lygos autsaiderių Klaipėdos „Atlantą“, o vidutiniokė Pakruojo „Kruoja„ susitiks su „Mažeikių“ ekipa.

Žemiausi pagal rangą varžovai atiteko Gargždų „Bangai“ ir FBK „Kaunui“. Praėjusio sezono LFF taurės finale žaidę gargždiškiai rungtyniaus su II lygos Pietų zonos lydere Vilniaus „Polonia“. Daugkartiniai taurės laimėtojai kauniečiai  namuose priims sensacingai vieną Kauno ekipą jau eliminavusius Klaipėdos „Jambo“ futbolininkus iš uostamiesčio Sekmadienio futbolo lygos.

Trijose porose susitiks antrojo pagal pajėgumą diviziono I lygos komandos susitiks su A lygos klubas. Taurės nugalėtojų titulą ginantis Panevėžio „Ekranas“ rungtyniaus su Kėdainių „Nevėžiu“, Tauragės „Taurui“ iššūkį bandys mesti I lygos lyderis Vilniaus „REO“, o A lygos autsaiderė „Klaipėda“ svečiuosis Kėdainuose ir žais su  vietos „Lifosa“.

LFF taurės penktojo etapo dvikovos vyks spalio 18-19 dienomis. Šiemet taip pat bus žaidžiamos šeštojo, ketvirtfinalio etapo rungtynės, o pusfinaliai ir finalai vyks kitąmet.

2011/12 m. sezone LFF taurės turnyre iš viso dalyvauja 65-ios ekipos.

2011/12 m. LFF taurės V etapo burtai:

Rungtynių nr., šeimininkai – svečiai, preliminari data ir laikas
49. Kėdainių „Lifosa„ (I lyga) – FC „Klaipėda“ (A lyga) (spalio 18 d. 15 val.)
50. Gargždų „Banga„ (A) – Vilniaus „Polonia“ (II) (spalio 18 d. 18:30)
51. FBK „Kaunas„ (A) – Klaipėdos „Jambo“ (SFL) (spalio 18 d. 18:00)
52. Marijampolės „Sūduva„ (A) -  Klaipėdos „Atlantas“ (A) (spalio 19 d. 18:00)
53. Panevėžio „Ekranas„ (A) -  Kėdainių „Nevėžis“ (I) (spalio 19 d. 19:00)
54. „Šiauliai„ (A) – Vilniaus „Žalgiris“ (A) (spalio 19 d. 19:00)
55. Pakruojo „Kruoja„ (A) – „Mažeikiai“ (A) (spalio 19 d. 15:00)
56. Tauragės „Tauras„ (A) -  Vilniaus „REO“ (I) (spalio 19 d. 15:00)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius