Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos rinktinės treneris R.Žutautas: rungtynės su Lenkija bus labai gera repeticija prieš mačą su Ispanija

Penktadienį vakare su Lenkijos rinktine ginklus suremsiančios Lietuvos ekipos treneris Raimundas Žutautas mintimis jau dėlioja savo komandos žaidimo schemas mačui su Pasaulio čempionate Ispanija.
Raimundas Žutautas
Raimundas Žutautas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Ketvirtadienį iš Marijampolės į Kauną persikėlusios Lietuvos rinktinės strategas tvirtino, jog mače su lenkais bus šlifuojama taktiką, kurią futbolininkai stengsis naudoti antradienio dvikovoje su Ispanija.

„Stengsimės žaisti taip, kaip žaisime su ispanais. Stengsimės išlaikyti tvirtas pozicijas gynyboje ir staigiai kontraatakuoti. Mums reikia prisitaikyti prie panašaus žaidimo stiliaus“, – kalbėjo R.Žutautas.

Anot trenerio, rungtynėse su Lenkija į aikštelę neišbėgs lengvas traumas besigydantys Marius Stankevičius, Deividas Šemberas, Darvydas Šernas ir Ramūnas Radavičius.

„Jie yra traumuoti, tad juos saugosiu rungtynėms su Ispanija“, – patikino Lietuvos rinktinės strategas, užsiminęs, jog gynybos branduolį mače su lenkais sudarys Mariaus Žaliūko ir Andriaus Skerlos duetas.

„Lenkijos rinktinė yra labai stipri. Jų žaidėjai žaidžia labai geruose klubuose. Teritorinės persvaros jie mums tikrai neatiduos, tad mes galėsime naudoti panašią taktiką, kurią naudosime ir rungtynėse su Ispanija“, – tvirtino Lietuvos rinktinės kapitonas Tomas Danilevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius