Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Liverpool“ klubui serbų futbolo žvaigždė nekainavo nė cento (video)

Milanas Jovanovičius vasarą apsivilks raudonuosius „Liverpool“ futbolo klubo marškinėlius. 28 metų puolėjas patvirtino pasirašęs sutartį su, futbolininko teigimu, viena iš didingiausių Europos vienuolikių.
M.Jovanovičius su „Liverpool“ klubu sudarė trejų metų trukmės sutartį su galimybe pratęsti ją dar vienam sezonui
M.Jovanovičius su „Liverpool“ klubu sudarė trejų metų sutartį su galimybe pratęsti ją dar vienam sezonui. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kontraktas truks trejus metus su galimybe jį pratęsti dar vieną sezoną, – „Sporza“ atskleidė M.Jovanovičius. – Tiesa, „Liverpool“ dar patikrins mano sveikatą, bet neabejoju, kad jokių problemų neiškils. Neturiu jokių sveikatos problemų ir jaučiuosi visiškai sveikas.“

Į 2010 metų pasaulio čempionatą patekusios Serbijos futbolo rinktinės puolėjas „Liverpool“ komandai nekainuos nė cento, mat vasarą baigsis jo sutartis su Liežo „Standard“ (Belgija).

„Labai džiaugiuosi, kad išsisprendė mano ateitis. Dabar galėsiu susikoncentruoti tik į žaidimą „Standard“ klube, nes noriu, kad mano karjera čia baigtųsi laimingai“, – pasakojo nuo 2006 metų Liežo klubo marškinėlius vilkėjęs serbas.

49 įvarčius per 99 rungtynes „Standard“ klube įmušęs M.Jovanovičius traukė ir kitų Europos grandų dėmesį. Anot pranešimų, sutartis žaidėjui siūlė „AC Milan“ (Italija), „Valencia“ (Ispanija), tačiau puolėjo širdį pavergė didinga „Liverpool“ istorija.

„Pasirašiau sutartį su „Liverpool“, nes šis klubas yra vienas iš didingiausių visoje Europoje“, – žavėjosi serbas.

VIDEO: Milan Jovanovic Standard Liege

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius