-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Luisas Suarezas už įkandimą Giorgio Chiellini paduotas į teismą Italijoje

Vartotojų teises ginantis profsąjungų susivienijimas („Codacons“ – it.) padavė Urugvajau futbolo rinktinės lyderį Luisą Suarezą į teismą už įkandimą Giorgio Chiellini per Pasaulio futbolo čempionato rungtynes. Italijos teisė leidžia kelti bylas, kuomet šalies pilietis nukenčia už Italijos ribų.
Luisas Suarezas
Luisas Suarezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Romos teismas pranešė, kad L.Suarezui yra iškeltas ieškinys, kuris bus svarstomas. Pranešama, kad nei G.Chiellini, nei Italijos futbolo federacija prie ieškinio neprisidėjo – tai „Conalons“ iniciatyva.

„Dabar tiesiog laukiame, ką teismas nuspręs. Jeigu, kaip mes ir patariame, teismas L.Suarezo veiksmuose įžvelgs potencialų nusikaltimą, tada bus galima nagrinėti foto ir vaizdo medžiagą“, – sakė „Conalons“ prezidentas Carlo Rienzi.

Šių metų birželio 24 dieną Pasaulio futbolo čempionato rungtynėse tarp Urugvajaus ir Italijos rinktinių L.Suarezas įkando G.Chiellini į petį.

Jau ne pirmą kartą šitaip nesportiškai pasielgusį „Liverpool“ futbolininką FIFA nubaudė 4 mėnesių diskvalifikacija, o nukentėjusysis G.Chiellini po to teigė, kad bausmė yra per griežta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius