-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Malmo“ sirgaliai per rungtynes puolė lietuvių žurnalistus

UEFA Čempionų lygos atrankos rungtynėse tarp Vilniaus „Žalgirio“ ir Švedijos klubo „Malmo“ pirmojo kėlinio pabaigoje įvyko incidentas. Svečių sirgaliai, kurie mačo metu įkurdinti tiesiai po žiniasklaidos atstovų darbo vietomis, puolė žurnalistus, prireikė apsaugos darbuotojų ir policininkų įsikišimo.

Prieš pat pirmojo kėlinio pabaigą švedų sirgalių zonoje iš kažkur atskrido vandens buteliukas, tai pamatęs vienas sirgalių griebė daiktą ir metė į žurnalistų ložę. Neaišku, kas metė vandens buteliuką į sirgalius – kuris nors iš žurnalistų ar atsitiktinis žmogus stadione.

Iškart kilo incidentas, švedų sirgaliai puolė per pertvarą į žurnalistų ložę, į orą netrukus kilo nešiojamas kompiuteris, kita darbui reikalinga technika.

Į incidentą teko įsikišti apsaugos darbuotojams ir policijos pareigūnams, incidentas nuramintas.

„Nerimstantys „Malmo“ fanai atlieka išpuolį tiek prieš spaudos atstovus, tiek prieš stadiono apsaugą“, – rašoma oficialioje „Žalgirio“ interneto svetainėje.

Tik po incidento buvo susigriebta į švedų sirgalių zoną įvesti policijos pareigūnus, kurie gyva grandine trumpam buvo atskyrę sirgalius nuo žurnalistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius