Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Man United“ trenerio kėdė įkaito iki raudonumo: darbus perims italas?

Ole Gunnaras Solskjaeras kovoja dėl savo vietos prie „Manchester United“ vairo. ESPN portalas, remdamasis šaltiniais, praneša, jog 48-rių norvegas prarado dalies komandos narių pasitikėjimą dar prieš pralaimėjimą 0:5 „Liverpool“ ekipai.

ESPN taip pat praneša, kad „Man United“ klubo vadovai dairosi naujo stratego, o pagrindinis kandidatas vadovauti „raudoniesiems velniams“ yra Antonio Conte.

O.G.Solskjaeras Mančesterio ekipos treneriu tapo, kai pakeitė Jose Mourinho 2018-siais.

Norvegas pastaruoju metu pralaimėjo penkerias iš aštuonerių rungtynių, o rūbinėje treneriu pasitikima vis mažiau.

ESPN skelbia, kad atmosfera nėra „tokia toksiška, kokia buvo prie Mourinho“, tačiau rimtai svarstoma dėl O.G.Solskjaero ateities.

Amerikiečių žiniasklaidos milžinas informuoja, jog per rinktinių pertrauką kai kurie „Man United“ žaidėjai ėmė neigiamai atsiliepti apie norvegą.

Vyresnieji „raudonųjų velnių“ žaidėjai nusivylė tuo, kad O.G.Solskjaeras nesugebėjo įtvirtinti savo autoriteto komandoje. Žaidėjams nepatinka ir taktiniai specialisto iš Norvegijos sumanymai, jiems trūksta gylio trenerio nurodymuose.

„Inter“ ekipą treniravęs Antonio Conte yra regimas kaip kitas „Man United“ treneris. Jis laimėjo Italijos čempionatą praėjusiame sezone, tačiau pasitraukė iš posto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius