Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Manchester City“ atsakomosiose rungtynėse versis be Davido Silvos

Prieš atsakomąsias Čempionų lygos rungtynes tarp Madrido „Real“ ir „Manchester City“ ekipas ir toliau pjauna traumos. Anglijos klubas mače turės verstis be pagrindinio atakų organizatoriaus – Davido Silvos.
Davidas Silva
Davidas Silva / „Scanpix“ nuotr.

30-metis ispanas nebaigė antradienį Mančesteryje 0:0 pasibaigusios pirmosios dvikovos. Jis patyrė pakinklinės sausgyslės traumą, tad negalės rungtyniauti 2-3 savaites.

Miestiečių treneris Manuelis Pellegrini teigė, kad jo auklėtiniams patekus į Čempionų lygos finalą, atakuojantis saugas jau galėtų žaisti. Finalinės rungtynės Berlyne vyks gegužės 28 dieną.

Kol kas nėra aišku ir saugo Yaya Toure padėtis – jis praleido pirmąjį susitikimą.

„Yaya šiandien (penktadienį) pradėjo dirbti su komanda. Matysime, kiek per savaitgalį pagerėjo jo padėtis. Kol kas nežinau, ar trečiadienį jis bus sveikas“, – kalbėjo „Man City“ treneris.

Anglijos klubas šį mėnesį jau sužaidė aštuonerias rungtynes. M.Pellegrini skundėsi, kad to yra per daug, todėl klubą ir pjauna traumos.

Sekmadienį „Man City“ laukia labai svarbios rungtynės „Premier“ lygoje su „Southampton“ futbolininkai, o jau trečiadienį – išvyka į Madridą.

Jau anksčiau aišku, kad „Real“ gretose atsakomojoje dvikovoje nebus ir pirmąjį susitikimą praleidusio Cirstiano Ronaldo. Kol kas neaišku, ar pasirengęs bus ir Karimas Benzema.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius