-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester City“ noras perpirkti „Barcelonos“ žvaigždę futbolo visuomenėje kelia šypsenas

„Tikimybė, jog „Barcelona“ parduos Zlataną Ibrahimovičių turbūt yra lygi tikimybei, jog katalonų klubas buldozeriu nugriaus savo „Nou Camp“ stadioną ir rungtynes žais vietiniame parke“, – taip ironiškai kalbas, jog turtingų arabų valdomas „Manchester City“ klubas yra pasiryžęs pakloti bet kokią pinigų sumą už „Barcelona“ atakų lyderį švedą Zlataną Ibrahimovičių aprašė vienas didžiausių pasaulio sporto naujienų portalas „Eurosport“.
Z.Ibrahimovičius (kairėje) ir R.Mancini kartu dirbo „Inter“ klube
Z.Ibrahimovičius (kairėje) ir R.Mancini kartu dirbo „Inter“ klube. / „Scanpix“ nuotr.

Kalbos, jog neišsemiamus pinigų aruodus savo banko sąskaitoje turintis „Manchester City“ klubas domisi galimybe įsigyti 28 metų puolėją pasklido po to, kai prie Mančesterio ekipos vairo stojo Roberto Mancini – treneris, kuris 2006 metais Z.Ibrahimovičių pasikvietė į Milano „Inter“ komandą.

Žibalo šiems gandams dar įpylė ir pats R.Mancini, pavadindamas savo buvusį auklėtinį vienu geriausiu visame pasaulyje.

„Jis yra pasaulinės klasės žaidėjas. Kuris treneris nenorėtų savo komandoje turėti Ibrahimovičiaus?“ – retoriškai klausė naujasis „Manchester City“ strategas.

Į „Barcelona“ klubą Z.Ibrahimovičius persikėlė tik šio sezono pradžioje, kai „Inter“ vadovai sutiko paleisti savo lyderį mainais gaudami Samuelį Eto‘o ir dar 35 mln. svarų sterlingų.

Tačiau neabejojama, jog „Manchester City“ už puolėjo parašą turėtų sumokėti dar daugiau. Mat vos atvykęs į Barseloną švedas netruko tapti vienu svarbiausių šios komandos žaidėjų – per 13 Ispanijos čempionato rungtynių pelnė net 11 įvarčių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius