-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ interneto svetainė buvo paskelbusi apie Roberto Lewandowskio įsigijimą

Anglijos „Premier“ lygos čempiinų „Manchester United“ oficiali interneto svetainė antradienį buvo įdėjusi pranešimą, kuriame teigiama, kad „Raudonieji velniai“ iš Dortmundo „Borussia“ ekipos įsigijo Robertą Lewandowskį.
Robertas Lewandowskis.
Robertas Lewandowskis. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

24-erių metų lenkas su Anglijos čempionų ekipa siejamas jau antrus metus iš eilės, tačiau puolėją savo gretose norėtų matyti ir Miuncheno „Bayern“.

Vis dėlto „Borussia“ sporto direktorius Michalelis Zorcas dienraščiui „Kicker“ sakė, kad Robertas Lewandowskis nebus parduotas „Bayern“ ekipai ir apie tai jau yra informuoti futbolininko agentas ir patarėjai.

„Manchester United“ interneto svetainė naujieną paskelbė antradienį popiet, o joje buvo tiek naujojo stratego Davido Moyeso, tiek paties futbolininko komentarai.

manutd.com nuotr./Naujiena apie Robertą Lewandowskį
manutd.com nuotr./Naujiena apie Robertą Lewandowskį

„Robertas yra pasaulinio lygio puolėjas ir tai jau įrodė tiek Vokietijoje, tiek Europos turnyruose. Jo talentui nereikia jokių pristatymų. Jo judėjimas, atakų užbaigimas ir kitos savybės yra neįtikėtinos“, – naujienoje cituotas D.Moyesas.

„Man didelė garbė prisijungti prie „Manchester United“. Tikiuosi sekti kitų puikių puolėjų pėdomis ir panaudoti savo patirtį bei galimybes, kad komanda ir toliau varžytųsi dėl trofėjų. Nekantrauju pradėti“, – teigė L.Lewandowskis.

Nors ši naujiena iš Mančesterio klubo interneto svetainės netrukus buvo pašalinta, tačiau tai tik dar labiau paskatino kalbas, kad lenkas kitą sezoną žais Mančesteryje.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius