-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ ir „Newcastle United“ žaidėjai spjaudė vienas ant kito

Anglijos „Premier“ lygoje trečiadienį „Manchester United“ klubas paskutinę mačo minutę išvykoje iškovojo pergalę 1:0 prieš „Newcastle United“ komandą. Kovingose rungtynėse užfiksuotas negražus incidentas, kai komandų žaidėjai spjaudė vienas ant kito.
Jonny Evansas ir Papiss Cisse
Jonny Evansas ir Papiss Cisse / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

„Manchester United“ gynėjas Jonny Evansas ir „Newcastle United“ puolėjas Papiss Cisse pirmojo kėlinio pabaigoje susikovė dėl kamuolio. 

Vaizdo įraše matosi, kad J.Evansas apspjovė savo oponentą, o nuo žemės atsikėlęs senegalietis sugriebė anglą ir, atrodo, taip pat spjovė ant jo.

Anglijos Futbolo asociacija (FA) dabar laukia mačo arbitro Anthony Tayloro raporto bei žada peržiūrėti vaizdo medžiagą. Futbolininkai greičiausiai sulauks nuobaudų.

„Atsarginių žaidėjų suolelis yra per toli, kad galėtum pamatyti, ar kažkas spjaudosi. Nesu teisėjas, tačiau neįsivaizduoju J.Evanso, kuris yra labai malonus žmogus, taip besielgiančio“, – po rungtynių sakė „Raudonųjų velnių“ treneris Louisas van Gaalas.

VIDEO: Jonny Evanso ir Papiss Cisse spjaudymasis

„Nemačiau incidento, kad galėčiau plačiau pakomentuoti norėčiau pamatyti vaizdo įrašą“, – sakė „Newcastle“ treneris Johnas Carveris.

Anot „SKY Sports“, futbolininkams gali būti skirta net 6 rungtynių diskvalifikacija, nes prieš sezoną buvo sugriežtintos bausmės už nesportišką elgesį. P.Cisse gali būti suspenduotas iki 7 mačų, nes šį sezoną jau buvo baustas už nesportišką elgesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius