-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ neturėjo vargo su „Tottenham” ekipa

Anglijos „Premier” lygoje baigėsi 2-asis turas. Jį vainikavo rungtynės tarp „Manchester United” ir Londono „Tottenham” komandų, kurias įtikinamu rezultatu 3-0 laimėjo „raudonieji velniai”.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Savo sirgalių akivaizdoje žaidžiantys „United“ futbolininkai rungtynes pradėjo aktyviu puolimu. Jau antrąją susitikimo minutę puolėjas Wayne‘as Rooney atliko smūgį galva, bet vartininkas sužaidė be klaidų.

Dar po šešių minučių savo laimę pabando ir jaunasis šeimininkų saugas Tomas Cleverley, tačiau savo vartus vėl gelbsti patyręs vartų sargas Bradas Friedelis, kuris „Spurs“ komandą papildė šią vasarą.

Vėliau pirmajame kėlinyje daugiau kamuolį kontroliavo tie patys „raudonieji velniai“, kurie vis kūrė ir kūrė atakas. Aktyvus jų tarpe buvo saugas Ashley Youngas, be to, keletą smūgių atliko Rooney ir saugas Nani.

Antrojo kėlinio pradžioje „United“ futbolininkai savo varžovus pradėjo spausti dar stipriau. Progą baudos smūgiu pasižymėti turėjo Rooney, taip pat kelių puikių šansų nepavyko išnaudoti Youngui.

Vis tik, 61 dvikovos minutę „Tottenham“ praleido pirmąjį įvartį, kai po aukšto perdavimo iš krašto smūgiu galva kamuolį į vartus nukreipė jaunasis puolėjas Danny Welbeckas. Po įvarčio vaizdas aikštėje nesikeitė ir „Man Utd“ toliau aktyviai atakavo.

Kaip ir buvo galima tikėtis, aktyviai puldami šeimininkai atrado ir dar skylių priešininkų gynyboje. Šį kartą nieko neginamas „Spurs“ baudos aikštelės centre atsidūrė saugas Andersonas, kuris be didesnio vargo nuginklavo vartininką.

Besibaigiant rungtynėms, kai „Tottenham“ futbolininkai jau buvo beveik praradę viltį išplėšti lygiąsias, Rooney pribaigė varžovus tiksliu smūgiu galva į vartus, po komandos veterano Ryano Giggso perdavimo.

Beje, verta paminėti, jog svečiai vieną sekundę buvo labai arti įvarčio, kai nesėkmingai gaudydamas kamuolį šeimininkų vartininkas jį numetė varžovų puolėjui Jermaine‘ui Defoe, kuris iššovė į virpstą.

Anglijos čempionų titulą ginantys „raudonieji velniai“ šventė puikią pergalę savo sirgalių akivaizdoje ir pratęsė jau tradicija tapusią „Spurs“ nesėkmę – „Tottenham“ šiame stadione nėra laimėjęs jau 22 metus.


„Manchester United” 3 – 0 „Tottenham”
Rungtynių aprašymas
61' [1 – 0] Danny Welbeck 
76' [2 – 0] Anderson
87' [3 – 0] Wayne Rooney

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius