-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ paskutinę akimirką paskandino „Hull City“ gynybą

„Manchester United“ futbolininkai trečiajame Anglijos „Premier“ lygos ture turėjo gerokai pavargti, tačiau galiausiai 1:0 įveikė abi pergales pirmose dviejose rungtynėse pasiekusius „Hull City“ futbolininkus. „Man Utd“ – tai jau trečioji pergalė iš eilės.
Triumfuojantis Marcusas Rashfordas
Triumfuojantis Marcusas Rashfordas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tris taškus atnešusį įvartį po komandos kapitono Wayne'o Rooney perdavimo jau per teisėjo pridėtą laiką pelnė jaunasis Marcusas Rashfordas.

Pirmasis rungtynių kėlinys buvo gana lygus, o progų pasižymėti turėjo ir „Hull City“. Tiesa, kur kas geriau atrodė „Man Utd“ puolimas, tačiau vis pritrūkdavo aštrumo paskutiniame aikštės trečdalyje.

W.Rooney smūgį gynyba atmušė jau nuo vartų linijos, dviem geromis progomis nepasinaudojo Zlatanas Ibrahimovičius.

Po pertraukos svečių iš Mančesterio spaudimas ėmė didėti, augo jų kamuolio kontrolė. „Hull“ antrajame kėlinyje neatliko nė vieno smūgio į varžovų vartų plotą, „Man Utd“ atsakė net 18 bandymų, šeši iš jų skriejo į vartų plotą.

Pergalę atnešęs Marcuso Rashfordo įvartis

Progų turėjo kone visi atakuojantys „Raudonųjų velnių“ žaidėjai, o kuo labiau artėjo mačo pabaiga, tuo labiau „Hull“ galvojo vien apie gynybą. Galiausiai gynybinės pajėgos neatlaikė.

Po šių rungtynių „Man Utd“ liko antroje turnyro lentelės vietoje – juos tik įvarčių santykiu lenkia „Chelsea“. Tuo tarpu „Hull City“ dabar žengia penktoje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius