-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ strategas: aš tikiu savo komanda ir tuo, kad ji pateks į aštuntfinalį

69-erių „Manchester United“ strategas seras Alexas Fergusonas yra tikras, kad jo auklėtiniai pateks į UEFA Čempionų lygos aštuntfinalį. Antrą vietą C grupėje užimantiems Anglijos čempionams paskutiniame ture išvykoje reikia sužaisti bent lygiosiomis su „Basel“ klubu.
„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas
„Manchester United“ treneris Alexas Fergusonas / „Scanpix“ nuotr.

Tiesa, aplenkti lyderės Lisabonos „Benfica“ komandos „raudoniesiems velniams“ nepavyks, jei šie įveiks autsaiderę Galačio „Otelul“ ekipą.

„Žaisti Baselyje bus sunku. Tačiau kai ateina svarbių mačų metas, aš pasitikiu komanda, – kalbėjo specialistas. – „Benfica“ turėtų namie įveikti „Otelul“ futbolininkus, tačiau mes privalome patys iškovoti gražią pergalę“.

Antradienį „Manchester United“ sužaidė tik lygiosiomis 2:2 (1:1) su „Benfica“. Įvarčius svečiai įmušė pasinaudoję anglų klaidomis: iš pradžių į savus vartus kamuolį pasiuntė gynėjas Philas Jonesas, o po pertraukos suklydo vartininkas Davidas De Gea.

„Įvarčiai buvo keistoki – į savus vartus bei nevykęs kamuolio išmušimas, – sakė A.Fergusonas. – Aišku, D.De Gea sulaukė nevykusio perdavimo, bet turėjo išmušti kamuolį į tribūnas, o ne apmaudžiai prarasti. Žaidėme gerai, nusipelnėme pergalės. Bet futbolas kartais būna negailestingas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius