-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Manchester United“ treneris išsiuntė Wayne'ą Rooney treniruotis su dublerių komanda

Jau senokai futbolo pasaulyje netyla kalbos, kad Wayne'as Rooney šią vasarą paliks „Manchester United“ komandą. Puolėją nori įsigyti Jose Mourinho vadovaujamas „Chelsea“ klubas, bet Mančesterio ekipos treneris Davidas Moyesas atmeta Londono komandos pasiūlymus.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį Wayne'as Rooney atvykęs į treniruotę sužinojo, kad jam teks treniruotis su dublerių komanda. Toks buvo Davido Moyeso sprendimas, kuriam nepatinka futbolininko noras išvykti.

Manoma, kad toks sprendimas buvo priimtas po klubo valdybos susitikimo su futbolininko agentu. Nors Wayne'as Rooney išbuvo visos treniruotės metu, bet neslėpė savo nepasitenkinimo ir planuoja įteikti oficialų prašymą leisti palikti komandą.

Anksčiau „Manchester United“ atmetė „Chelsea“ klubo 30 milijonų svarų strelingų vertės pasiūlymą už 27-metį puolėją ir tikino, kad futbolininkas neparduodamas. Atrodo, kad komandos pozicija keičiasi ir į treniruotes neįsileidžiamą futbolininką bus bandoma parduoti. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius