-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mario Balotelli ir vėl turi naują klubą – karjerą gaivins „Nice“

Skandalingasis Mario Balotelli ir vėl keliasi į naują komandą. 26 metų puolėjas paliko „Liverpool“ ekipą ir šį sezoną žais „Nice“.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Scanpix“/AP nuotr.

Už 20 mln. eurų 2014 metų vasarą pirktą italą „Liverpool“ klubas į Prancūzijos čempionate rungtyniaujančią „Nice“ paleido už dyką.

„Premier“ lygoje su Liverpulio ekipos marškinėliais M.Balotelli 2014-2015 m. sezone aikštėje pasirodė 16 mačų ir pelnė vieną įvartį.

Praėjusį sezoną jis pagal nuomos sutartį praleido „Milan“ klube ir per 20 mačų „Serie A“ taip pat pasižymėjo tik kartą. Vasarą italui grįžus į Liverpulį treneris Jurgenas Kloppas iškart pasakė, kad M.Balotelli vietos jo komandoje nebus.

Naujo klubo paieškos užsitęsė iki pat paskutinės perėjimų lango dienos, nes „Liverpool“ tikėjosi, kad iš sandėrio pavyks išpešti nors kiek pinigų.

Taigi buvęs Milano „Inter“ ir „Manchester City“ žaidėjas persikelia į Nicos klubą.

Ši ekipa jau turi patirties gaivindama talentingus, tačiau blogais keliais neėjusius futbolininkus.

Praėjusį sezoną „Nice“ gretos tiesiog spindėjo Hatemas Ben Arfa. Itin talentingu laikomas prancūzas 2011–2015 m. žaidė „Newcastle United“, tačiau pasižymėjo aikštingu charakteriu, neapleido jo ir traumos.

Vis dėlto pernai į „Nice“ persikėlęs prancūzas buvo vienas geriausių „Ligue 1“ žaidėjų, įmušė net 17 įvarčių. Šią vasarą iš „Nice“ jis išvyko į PSG, nes baigėsi sutartis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius