-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Marius Žaliūkas: „Leeds United“ – naujas mano karjeros iššūkis

Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjas Marius Žaliūkas džiaugiasi, kad jau netrukus užsivilks Anglijos antroje lygoje rungtyniaujančio „Leeds United“ klubo marškinėlius.
Muša kamuolį Marius Žaliūkas
Treniruotės akimirka / V.Januškos/LFF.lt nuotr.

Lietuvos rinktinės gynėją viliojo ir kita šio čempionato ekipa – Londono „Queens Park Rangers“, tačiau M.Žaliūkas yra linkęs pasirinkti „Leeds“, kur turės daugiau galimybių pasirodyti aikštėje.

„Atstovauti „Leeds United“ kontrolinėse rungtynėse nebuvo lengva, nes nepažįstu vaikinų ir dar negaliu laisvai kombinuoti. Tačiau laukiu, kada pritapsiu, nes čia puiki vieta, komanda ir lyga. Manęs laukia įdomus iššūkis“, – kalbėjo futbolininkas.

M.Žaliūkas pridūrė, jog angliškas futbolas jam tinka: „Šis stilius man asmeniškai yra tinkamiausias. Jau kelis mėnesius ieškau naujo klubo, tad būtų džiugu pagaliau viską užbaigti.“

„Leeds“ jau gavo dokumentus, leidžiančius sudaryti sutartį su M.Žaliūku. Tikimasi, jog tai bus padaryta per artimiausias 24 valandas, todėl treneris Brianas McDermottas jau džiaugiasi būsimuoju auklėtiniu.

„Stebėdami jo žaidimą aiškiai matėme, kad tai – patyręs futbolininkas, todėl problemų kilti neturėtų. Žinoma, jis kurį laiką nerungtyniavo, tačiau Lietuvos rinktinės dvikovoje su Bosnija ir Hercegovina sėkmingai stabdė Ediną Džeko. Man tikrai nekyla abejonių, bet dar noriu pasitarti su kitais treneriais bei pačiu Mariumi“, – kalbėjo „Leeds United“ komandos straregas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius