Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mesutas Ozilas: „Mano tikslas – tapti vienu iš geriausių futbolininkų pasaulyje“

Vokietijos futbolo rinktinės ir Madrido „Real“ (Ispanija) komandos žaidėjas Mesutas Ozilas teigia, jog jo pagrindinis tikslas yra ir toliau tobulėti bei tapti vienu geriausiu pasaulyje.
„Real“ ir „Racing“ rungtynių akimirka.
Mesutas Ozilas (kairėje) netruko tapti tvirtu „Real“ komandos nariu. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiuos žodžius 22 metų vokietis ištarė prieš artėjantį 2012 metų Europos futbolo čempionato atrankos mačą su Kazachstano vienuolike, kuri į Vokietiją atvyksta jau šį šeštadienį.

M.Ozilas pridūrė, jog naujuoju jo treneriu tapus Jose Mourinho, jis padarė didžiulę pažangą ne kiek aikštėje, kiek už jos ribų, nes portugalas nevengdavo savo auklėtiniui pažerti dalį pastabų bei naudingų patarimų.

„Mano tikslas yra tapti vienu iš geriausių pasaulyje, nes tai kiekvieno futbolininko svajonė. Dėl to aš labai sunkiai dirbu ir manau, jog einu teisinga linkme“, – kalbėjo M.Ozilas.

Paklaustas apie trenerio Joachimo Lowo sprendimą pratęsti sutartį su Vokietijos rinkitne, M.Ozilas sakė: „Tai maloni žinia visai komandai. Lowas – treneris, kuris manimi pasitikėjo ir suteikė man šansą parodyti savo geriausias puses. Jam turiu už daug ką padėkoti“.

Verta paminėti, jog M.Ozilas į „Real“ klubą persikėlė praėjusių metų vasarą iš Brėmeno „Werder“ ekipos, kurioje jis rungtyniavo ypač sėkmingai. Jau debiutiniame sezone „La Liga“ pirmenybėse vokietis per sužaistas 29 rungtynes įmušė šešis įvarčius bei atliko dešimt rezultatyvių perdavimų.

Saugo pozicijoje rungtyniaujantis futbolininkas apie sezoną stipriausioje Ispanijos lygoje bei artėjantį taurės finalą kalbėjo: „Čia žaisti man sekasi puikiai ir mano tikslas – titulai“.

„Tikiu, kad taurės finalas su „Barcelona“ bus sunkus ir be galo nervingas, tačiau esu įsitikinęs, jog esame pajėgūs laimėti ir jų pačių tvirtovėje. Nenugalimų nėra, todėl mes sieksime tai įrodyti“, – atviravo M.Ozilas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius