-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesenstantis „Manchester United“ lyderis Ryanas Giggsas prieš Čempionų lygos finalą su „Barcelona“: „Turime įrodyti, kokia gera komanda esame“

Net ir būdamas 37 metų amžiaus Ryanas Giggsas šį sezoną yra vienas „Manchester United“ klubo lyderių. Nesenstantis saugas, per karjerą iškovojęs daugybę titulų, savo kolekciją norėtų papildyti dar vienu – trečiąja Čempionu lygos taure.
Ryanas Giggas po įvarčio
Vienas „Manchester United“ lyderių Ryanas Giggsas šiemet su „Barcelona“ tikisi kitokio Čempionų lygos finalo nei 2009 metais Romoje. / „Scanpix“ nuotr.

„Manchester United“ klubui iki šio trofėjaus trūksta vos žingsnio. Pusfinalyje bendru rezultatu 6:1 Gelzenkircheno „Schalke“ sutriuškinusi Mančesterio ekipa finale gegužės 28 dieną Londono „Wembely“ stadione kausis su „Barcelona“.

Tai bus 2009 metų Čempionų lygos finalo pakartojimas. Tuomet 2:0 nugalėjo „Barcelona“, o R.Giggsas to pralaimėjimo negali pamiršti ir dabar.

„Tada jie buvo stipresni. Tačiau mūsų problema buvo ta, kad mes nesugebėjome parodyti geriausio futbolo, kurį mokame žaisti“, – prisiminė R.Giggsas.

„Tikiuosi, jog šiemet „Wembley“ stadione ištaisysime šią klaidą. Turime įrodyti, kokia gera komanda esame“, – teigė vienas „Manchester United“ vienuolikės lyderių.

„Barcelona“ yra labai gera ekipa, su turbūt geriausiu futbolininku pasaulyje (Lioneliu Messi, – aut. past.), todėl tai bus problema. Tačiau turime išeiti ir įrodyti, jog mes taip pat esame puiki ekipa“, – tęsė R.Giggsas.

Verta pažymėti, jog „Manchester United“ klubas Čempionų lygos finale žais trečią kartą per paskutinius keturis sezonus. 2008-aisiais Maskvoje „raudonieji velniai“ po 11 metrų baudinių serijos palaužė Londono „Chelsea“, o jau minėtame finale 2009-aisiais Romoje nusileido „Barcelona“ ekipai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius