-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesulaukęs pasiūlymo treniruoti Lietuvos futbolo rinktinę Aurelijus Skarbalius pratęsė sutartį su „Brondby“

Nesulaukęs Lietuvos futbolo federacijos pasiūlymo treniruoti Lietuvos rinktinę Aurelijus Skarbalius pratęsė sutartį su Danijos futbolo grandu Kopenhagos „Brondby IF“.
Aurelijus Skarbalius
Aurelijus Skarbalius / hbkoge.dk nuotr.

Ankstesnė trenerio sutartis su klubu galiojo iki šių metų pabaigos, tačiau „Brondby IF“ vadovai paskubino įvykius ir pasiūlė treneriui pratęsti kontraktą dar dviems metams.

„Žinome, jog Aurelijus yra labai kompetentingas ir šiuolaikiškas specialistas. Neabejojame, jog jis yra pajėgus suburti komandą, kuri pasiektų puikių rezultatų ateityje“, – teigė „Brondby IF“ sporto direktorius Ole Bjuras.

A.Skarbalius kartu su Valdu Ivanausku buvo laikomi realiausi pretendentai treniruoti Lietuvos nacionalinę rinktinę. Šalies futbolo vadovai buvo užsiminę, kad planuoja derėtis su specialistu, jei šis nedirbs „Brondby“ klubo vyriausiu treneriu – tokiu atveju dviejų pareigų jam nepavyktų suderinti.

Po A.Skarbaliaus bandomąjį laikotarpį „Brondby“ laimėjo vieną mačą, kartą pralaimėjo ir tris sykius sužaidė lygiosiomis. Šiuo metu „Brondby“ nacionaliniame čempionate užima tik 10 vietą.

„Klubo vadovai parodė drąsą pasirinkdami mane, nes negalėjo ieškoti garsesnio specialisto, – sakė 38 metų lietuvis. – Niekas gyvenime neateina veltui. jei tinkamai investuoji ir teisingai dirbi, rezultatai bus. Klausimas tik kada.“

„Pavasarį pagrindinis tikslas bus pakilti iš turnyrinės lentelės dugno kaip įmanoma greičiau, - sakė A.Skarbalius. – Džiaugiuosi, jog dirbau jau kelis mėnesius, tad tereikės tęsti tai, ką pradėjome.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius