Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu – Giedrius Arlauskis žais „Premier“ lygoje

Anglijos „Premier“ lygoje rungtyniausiantis „Watford“ klubas paskelbė, kad kitą sezoną prie klubo vartininkų prisijungs ir lietuvis Giedrius Arlauskis. Į Angliją lietuvis persikraustė iš Rumunijos čempiono Bukarešto „Steaua“ klubo.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / Watford nuotr.

„Watford“ klubas su malonumu praneša, kad įsigijo vartininką iš Lietuvos Giedrių Arlauskį“, – skelbiama oficialioje klubo svetainėje. Sutarties detalės nėra atskleidžiamos, todėl nėra aišku, kokios trukmės sutartį lietuvis pasirašė su Anglijos klubu.

„Tiesa, kad parašą ant būsimos sutarties jau padėjau, tačiau koks tai klubas, dar neatskleisiu“, – prieš mėnesį 15min.lt sakė G.Arlauskis.

Dėl pagrindinės komandos vartų sargo pozicijos G.Arlauskis turės varžytis su Heurelho Gomesu.

„Watford“ klubas su malonumu praneša, kad įsigijo vartininką iš Lietuvos Giedrių Arlauskį

Iki šiol arčiausiai populiariausios pasaulio futbolo lygos slenksčio buvo Tomas Danilevičius. Prieš 15 metų ilgametis rinktinės kapitonas vilkėdamas Londono „Arsenal“ marškinėlius dvejose rungtynėse (su „Sunderland“ ir „Charlton“) buvo pasirodęs aikštėje po keitimo (iš viso sužaidė 37 minutes), tačiau „kanonierių“ gretose neįsitvirtino ir iškeliavo į Škotiją.

30 km nuo Londono įsikūrusiame Šiaulių dydžio Pietų Anglijos mieste lietuvio lauktų nauji iššūkiai. Po aštuonerių metų pertraukos į elitą sugrįžusių „širšių“ (klubo pravardė, – aut.past.) vadovai neslepia, jog Anglijos futbolo piramidės viršūnėje norėtų užsibūti ne vieną sezoną, o šio projekto svarbia dalimi greičiausiai taptų ir vartininkas iš Lietuvos.

„Watford“ komandą nuo 2012-ųjų birželio kartu su savo tėvu valdo italų verslininkas Ginno Pozzo. Futbolui neabejingiems verslininkams taip pat priklauso ispanų „Granada“ bei italų „Udinese“ klubai. Žaidėjai nuolat migruoja tarp trijų klubų, todėl nieko keisto, kad ir Arla rumunų sirgalių vadinamas lietuvis prieš kurį laiką labai rimtai sietas su „Udinese“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius