-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: Claudo Ranieri – naujasis Milano „Inter“ treneris

Milano „Inter“ klubas, kuris visai neseniai atleido trenerį Gianą Piero Gasperini, šiandien pranešė, kad naujuoju jų strategu yra paskirtas Claudo Ranieri.
Claudio Ranieri
Claudio Ranieri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ranieri su „Inter“ pasirašė sutartį, kuri galios iki 2013-ųjų metų vasaros. Ranieri paskutinis treniruojamas klubas buvo „Roma“, tačiau jis šio klubo trenerio postą paliko vasario mėnesį.

„Gasperini turėjo savas idėjas, tačiau jam jų įvykdyti nepavyko. Aš noriu padaryti taip, kad ši komanda žaistų kaip galima geriau, ir naudosiu visus ekipos talentus“, – sakė Ranieri.

„Inter“ klubui sezono pradžia tikrai buvo prasta ir aš noriu pasikalbėti su žaidėjais ir suprasti, kodėl taip atsitiko. Man reikės vėl atgaivinti komandos entuziazmą ir pažadinti komandą. Aš tikiu, kad šis klubas tikrai gali parodyti, ko yra vertas“, – pabaigė 59-erių metų italas.

Ranieri per savo karjerą yra treniravęs „Cagliari“, „Napoli“, „Fiorentina“, „Valencia“, Madrido „Atletico“, Londono „Chelsea“, „Parma“ ir Turino „Juventus“ klubus, taigi savo bagaže jis turi labai daug patirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius