-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialu: Olandijos futbolo žvaigždė keliasi į „Milan“ ekipą

Vokietijos Miuncheno „Bayern“ klubas pranešė, kad jų ekipos saugas Markas van Bommelis keliasi į Italijos „Milan“ ekipą. 33-ejų metų olandas su nauju klubu pasirašė trumpalaikę – šešių mėnesių sutartį. Saugas į Milaną atvyko kaip laisvasis agentas, nes jo senasis kontraktas su „Bayern“ buvo nutrauktas.
Markas van Bommelis
Markas van Bommelis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Futbolas

„Markas formaliai paprašė, kad jo sutartis, kuri turėjo galioti iki šių metų vasaros, būtų nutraukta. Mes sutikome ir jis iškarto išvyko į „Milan“ klubą“, – kalbėjo „Bayern“ prezidentas Karlas Heinzas Rummenigge.

Van Bommelis Vokietijos gigantų gretose žaidė keturis su puse metų. Saugas palikdamas Miuncheną sakė: „Palieku „Bayern“ su skaudančia širdimi. Čia aš praleidau puikius keturis su puse metų per kuriuos iškovojome daug titulų. Noriu padėkoti klubo fanams, nes „Bayern“ mano širdyje išliks visada“.

Tuo metu „Milan“ ekipa jau senokai buvo siejama su šiuo olandu. Klubas labai norėjo sustiprinti savo saugų grandį, nes ji neatrodo labai gerai. Van Bommelio patirtis ir įgūdžiai sustiprintų bet kokį klubą, tad „Milan“ mano, kad nemokamai atvykęs olandas tiks kuo puikiausiai.

„Bayern“ gretose saugas sužaidė 122 mačus per kuriuos pelnė 11 įvarčių. Olandas taip pat yra gynęs „Fortuna Sittard“, Eindhoveno „PSV“ ir „Barcelona“ klubų spalvas.

Jis yra tapęs Olandijos, Ispanijos ir Vokietijos čempionu, tad dabar Van Bommelis norėtų triumfuoti ir Italijoje. Su „Milan“ ši galimybė yra tikrai reali, nes kol kas klubas pirmauja Italijos pirmenybėse.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius