Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pagrindinis „Chelsea“ taikinys Johnas Stonesas paprašė „Everton“ būti parduodamas

Londono „Chelsea“ klubo taikinys Johnas Stonesas pareikalavo Liverpulio „Everton“ klubo vadovų, kad jį parduotų. Šią vasarą „Mėlynieji“ jau pateikė net kelis pasiūlymus už 21 metų vidurio gynėją, tačiau „Irisai“ juos visus atmetė.
Johnas Stonesas
Johnas Stonesas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Anglijos čempionai nori sustiprinti savo vidurio gynėjų liniją, mat komandos senbuviui Johnui Terry jau yra 34-eri. Tai jam greičiausiai jau paskutinis sezonas „Chelsea“ gretose.

Be J.Terry yra tik du aukštos klasės vidurio gynėjai – Gary Cahillas ir Kurtas Zouma, kuriam dar tik 20 metų.

Liverpulio klubas jau atmetė „Chelsea“ 27 ir 35 mln. eurų pasiūlymus bei viešai pareiškė, kad J.Stonesas nėra parduodamas. Teigiama, kad „Chelsea“ rengia paskutinį 40 mln. eurų pasiūlymą.

„Everton“ treneris Roberto Martinezas piktinosi „Chelsea“ viešais bandymais įsigyti gynėją. Vis dėlto, pačiam J.Stonesui tarus savo žodį, „Irisams“ gali tekti su jaunuoju talentu atsisveikinti jau šią vasarą.

Praėjusį sezoną J.Stonesas su „Everton“ ekipa žaidė 23-ose „Premier“ lygos rungtynėse, šiemet nuo starto pradėjo visus tris susitikimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius