-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio „Ekrano“ futbolo klube lieka Giedrius Tomkevičius

Lietuvos futbolo čempionė Panevėžio „Ekrano“ vienuolikė pratęsė sutartį su senbuviu Giedriumi Tomkevičiumi. Kontraktas su 26 metų žaidėju pasirašytas dviems metams.
Giedrius Tomkevičius
Giedrius Tomkevičius / fkekranas.lt nuotr.

„Ekrano“ vyriausiasis treneris Valdas Urbonas džiaugėsi tokiu G.Tomkevičiaus ir klubo sprendimu.

„Tęsiame komandos komplektaciją ir kontrakto pratęsimas su G.Tomkevičiumi yra vienas svarbiausių momentų. Derybos užtruko tarp žaidėjo ir klubo, bet svarbiausia, kad abi pusės rado tinkamą sprendimą. Bet kokiu atveju, džiugu, jog Giedrius lieka klube. Žinome jo galimybes, tai universalus žaidėjas, kovotojas, jis labai svarbus žaidimui. Tai ilgametis „Ekrano“ futbolininkas, eilę sezonų atstovavęs ekipai ir jo patirtis, ypač naujai prisijungusiems žaidėjams, yra labai reikšminga“, – teigė treneris V.Urbonas.

G.Tomkevičius iš naujo sezono tikisi vieno dalyko – pakartoti su „Ekranu“ tai, ką pavyko padaryti per pastaruosius kelerius sezonus – iškovoti Lietuvos čempionų titulus ir kuo sėkmingiau pasirodyti UEFA Čempionų lygos turnyre.

„Artėjant naujam čempionatui ir būnant nugalėtoju sau gali kelt tik vieną tikslą – apginti iškovotus titulus. Be to, tikiuosi, šiais metais komandos fanus nudžiuginsime pergalėmis ir UEFA Čempionų lygoje“, – oficialiam klubo tinklapiui kalbėjo futbolininkas.

Giedrius Tomkevičius Panevėžio „Ekrane“ rungtyniauti pradėjo 2001 metais. Kartu su ekipa 2005, 2008, 2009 ir 2010 m. pasipuošė šalies čempiono aukso medaliais, dukart tapo LFF taurės ir Supertaurės nugalėtoju. Per savo karjerą G.Tomkevičius, vilkėdamas „Ekrano“ marškinėlius sužaidė 319 oficialių rungtynių ir pelnė 10 įvarčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius