-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasaulio čempionato atranka: sugrįžusio L.Messi spindesys, Brazilijos pralaimėjimas ir Neymaro trauma

Lionelis Messi išsigydė traumą, grįžo į rikiuotę ir pelnė du įvarčius, o jo vedama Argentinos rinktinė 2:0 svečiuose įveikė Peru komandą ir toliau užtikrintai pirmauja Pietų Amerikos atrankoje į 2026-ųjų pasaulio čempionatą.

36-erių veteranas praleido keletą „Miami Inter“ pastarųjų rungtynių dėl raumenų skausmų. Jis nežaidė ir prieš kelias dienas vykusiame Argentinos mače su Paragvajumi.

L.Messi per 178 mačus už Argentinos rinktinę dabar yra jau pelnęs 106 įvarčius. Jis dviem įvarčiais atsilieka nuo iraniečio Ali Daei ir visų laikų rezultatyviausių žaidėjų sąraše užima trečią vietą.

Su 127 įvarčiais pirmauja portugalas Cristiano Ronaldo.

Kur kas prasčiau reikalai klostėsi kitai milžinei Brazilijos rinktinei. Penkiskart pasaulio čempionai 0:2 Montevidėjuje nusileido Urugvajui.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Darwinas Nunezas ir Nicolas de la Cruzas.

Visgi esminis momentas nutiko prieš pat pertrauką, kai „Centenario“ stadione suklupo ir nukrito Neymaras.

Kairio kelio traumą patyrusi 31-erių brazilų žvaigždė aikštę paliko užsidengusi veidą ir su ašaromis akyse.

Urugvajaus komandą treniruoja legendinis argentinietis Marcelo Bielsa. Jam tai buvo pirma pergalė karjeroje prieš Brazilijos rinktinę.

Kitose rungtynėse Venesuela namuose 3:0 nugalėjo Čilę, Paragvajus 1:0 laimėjo prieš Boliviją, o Ekvadoras ir Kolumbija išsiskyrė nulinėmis lygiosiomis.

Visus keturis mačus laimėjusi Argentina pirmauja atrankos turnyre, o po 7 taškus turi Urugvajus, Brazilija ir Venesuela.

Kitame pasaulio futbolo čempionate Jungtinėse Amerikos Valstijose, Meksikoje ir Kanadoje dalyvaus 48 komandos, o tai reiškia, kad į jį tiesiogiai pateks šešios geriausios Pietų Amerikos ekipos. Septintąją vietą užėmusi komanda dėl kelialapio varžysis tarpžemyninėse atkrintamosiose varžybose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius