-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pato ir Robinho nusprendęs parduoti „Milan“ nusitaikė į Mario Balotelli

Italijos futbolo klubas „Milan“ baigia derinti pasiūlymą „Manchester City“ klubui dėl 22 metų Mario Balotelli įsigijimo. Italas pastaruoju metu nedemonstruoja geros sportinės formos, o savo atstovams pranešė, kad yra pasirengęs palikti Angliją.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Goal.com praneša, kad „Manchester City“ yra pasirengęs parduoti puolėją, tačiau už ne mažesnę negu 20 mln. svarų sterlingų (apie 25 mln. eurų) sumą. Tuo tarpu Italijos klubas tikisi sėkmingai parduoti Brazilijos puolėjų duetą Robinho ir Pato, o už gautus pinigus nusipirkti M.Balotelli.

Pato sutartį yra pasirengęs išpirkti San Paulo „Corinthians“ klubas iš Brazilijos, kuris už 23 metų puolėją turėtų sumokėti apie 15 mln. eurų jau netrukus. 28 metų Robinho taip pat turėtų išvykti į tėvynę – derybos su „Flamengo“ žlugo, tad „Santos“ yra naujas favoritas.

„Milan“ klubas norėtų susitarti dėl M.Balotelli nuomos iki vasaros, su galimybe įsigyti puolėją tik tada. Tuo tarpu „Manchester City“ klubas norėtų puolėją parduoti ir tai padaryti kuo greičiau. 2010 metais Anglijos klubas Milano „Inter“ komandai už italą paklojo 29,5 mln. eurų.

M.Balotelli Mančesterio klubo gretose nežaidė nuo gruodžio 9-os dienos, kuomet blogai pasirodė derbyje su „Manchester United“. Vėliau italas buvo suspenduotas dviem savaitėms už klubo vidinės tvarkos pažeidimą.

Nors „miestiečių“ treneris Roberto Mancini visą laiką palaikė ir gynė savo komandos narį, tačiau pastaruoju metu trūko ir italo kantrybė. R.Mancini neseniai pareiškė, kad M.Balotelli „atėjo laikas pamąstyti apie savo darbą“ ir smarkiai pagerinti požiūrį į darbą ir treniruotes.

„Balotelli ir klubo situacija yra įtempta – šiuo metu abi pusės yra nusiteikusios kuo greičiau nutraukti bendradarbiavimą. Puolėjas savo atstovams teigė, kad yra pasirengęs palikti Mančesterį ir laukia skambučių iš Italijos“, – neįvardytas šaltinis „Manchester City“ klube teigė interneto svetainės goal.com žurnalistams.

Manoma, kad jei M.Balotelli nori pereiti į „Milan“, jam teks nemažai susimažinti savo 110 tūkst. svarų (apie 134 tūkst. eurų) savaitinį atlyginimą.

„Milan“ klubas nori įsigyti aukščiausios klasės puolėją, nes Giampaolo Pazzini ir Bojano Krkičiaus duetas šiame sezone pelnė tik 10 įvarčių.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius