-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulas Scholesas: „Paulis Pogba turėtų mažiau kopijuoti Messi“

„Manchester United“ legenda Paulas Scholesas žino, kodėl rekordinis klubo pirkinys Paulis Pogba kol kas nežaidžia taip, kaip iš jo tikimasi. Anot anglo, komandos naujokas aikštėje stengiasi padaryti per daug.
Paulis Pogba
Paulis Pogba / „Scanpix“ nuotr.

„Kartais atrodo, kad jis aikštėje neranda vietos. Manau, kad jis bando per daug padaryti būdamas su kamuoliu.

Jis dažnai bando su kamuoliu apžaisti 2-3 varžovus. Jis turėtų viską daryti paprasčiau. „Manchester United“ nepirko Messi, kad jis vienas apsivarytų penkis varžovus ir įmuštų kamuolį į viršutinį vartų kampą“, – sakė P.Scholesas.

Už daugiau nei 100 mln. eurų vasarą iš Turino „Juventus“ klubo persikėlęs ir brangiausiu visų laikų futbolininku tapęs P.Pogba kol kas nežiba. Su „Man Utd“ marškinėliais saugas neįmušė įvarčių, o jo žaidimas sulaukia daug kritikos.

„Jis turi visus įgūdžius, puikiai perduoda kamuolį, gali bėgti. Jis yra labai stiprus, jo puikus startinis greitis, tiesiog reikia viską daryti paprasčiau. Pora lietimų, perdavimas Zlatanui ir bėgimas pirmyn – niekas jo nesustabdytų“, – goal.com cituoja P.Scholesą.

Buvęs futbolininkas mano, kad P.Pogba į naudą, kad šalia jo žaistų toks patyrę ir ramus žaidėjas kaip Michaelas Carrickas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius