Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Barcelonos“ strategas Pepas Guardiola: „Real“ komandos šis pralaimėjimas nesugniuždys

Po pergalės prieš Madrido „Real“ ekipą „Barcelonos“ strategas Pepas Guardiola nepuolė džiūgauti. „Gruodį negalime laimėti čempionato“, – spaudos konferencijoje kalbėjo P.Guardiola.
Pepas Guardiola
Pepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos čempionato 15-o turo rungtynėse katalonai pergalę šventė rezultatu 3:1 ir turnyrinėje lentelėje pavijo „Real“ futbolininkus.

„Net jei prieš rungtynes turnyrinėje lentelėje būtume atsilikę 6 taškais, būtume žaidę su tokia pat motyvacija“, – kalbėjo P.Guardiola.

„Real“ rungtynių pradžioje labai gerai gynėsi. Jie buvo gerai pasiruošę, bet mes laimėjome. Manėme, kad bus sunkiau. Išnaudojome savas progas. Po praleisto įvarčio buvo sunku, bet vėliau įsivažiavome ir pradėjome demonstruoti savo žaidimą.

Madride visuomet sunku žaisti, tad reikia išnaudoti progas. Aš džiaugiuosi, kad tai pavyko. Džiaugiuosi, kad gerai žaidėme kontratakose“, – sakė strategas.

P.Guardiola patikino, kad „Real“ nuopolio po šio mačo nesitiki. „Nemanau, kad šis pralaimėjimas psichologiškais sugniuždys „Real“ komandą. Laukia atostogos, jie šiek tiek pailsės ir toliau skins savo pergales.“

„Nemanau, kad esame tobuli. Ne idealiai kontroliavome kamuolį, ne visas progas išnaudojome, bet mums tai buvo geros rungtynės“, – pridūrė P.Guardiola.

„Ar esame lygos favoritai? Be abejo, šis mačas svarbus, bet atvykome čia ne tam, kad taptume lyderiais. Gruodį negalime tapti čempionais. Tiesiog koncentravomės į žaidimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius