-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dar vieno pralaimėjimo Milano „Inter“ prezidentas pratrūko: „Teisėjas buvo beviltiškas!“

Milano „Inter“ klubo prezidentas Massimo Moratti po pralaimėjimo „Napoli“ klubui rezultatu 0:3 teigė esąs labai nusivylęs dėl to, kad rungtynių arbitras sugadino mačą.
Massimo Moratti
Massimo Moratti / „Scanpix“ nuotr.

Priminsime, kad minėtame mače teisėjavo Gianluca Rocchi. Šis teisėjas pirmojo kėlinio pabaigoje iš aikštės pašalino „Inter“ saugą Obi bei skyrė vienuolikos metrų baudinį į „Inter“ vartus.

Tuo pasipiktinęs M.Moratti tikina, kad rungtynes, kuriose buvo laukiama intrigos ir tikėtasi futbolo šou, teisėjas pavertė kvailystėmis.

„Teisėjas buvo beviltiškas, – po rungtynių kalbėjo M.Moratti. – Jis taip blogai teisėjavo, kad šias rungtynes pavertė tiesiog kvailyste. Tai turėjo būti nuostabios rungtynės, bet jas sugadino teisėjas.“

„Aš labai tikiuosi, kad daugiau man niekada neteks stebėti rungtynių, kuriose teisėjaus šis arbitras. Dar niekada nebuvau taip nusivylęs teisėjavimu“, – užbaigė „Inter“ ekipos prezidentas.

„Inter“ po šio pralaimėjimo savo sąskaitoje po penkių turų turi vos 4 taškus ir turnyrinėje lentelėje bent jau iki šio vakaro užima 16-ą vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius