-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pergalingų varžybų „Žalgirio“ treneris skųstis nenorėjo

Vilniaus VMFD „Žalgirio“ vienuolikė trečiadienį išvykoje 1:0 įveikė „A lygos “ debiutantę „Mažeikių“ ekipą ir, čempionate iškovojusi ketvirtąją pergalę, išsaugojo trečiąją pirmenybių rikiuotės vietą. Žalgiriečių treneris Igoris Pankratjevas po mačo nebuvo visiškai patenkintas auklėtinių žaidimu, tačiau po laimėtų rungtynių skųstis nenorėjo.
 Igoris Pankratjevas
Igoris Pankratjevas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 1 Mažeikiai

„Faktas, kad iškovojome pergalę, mane džiugina. Tenkina žaidėjų noras žaisti, užduočių vykdymas aikštėje, kūryba. Vyrai padirbėjo kaip reikiant, tačiau įmušėme tik vieną įvartį. Komandos žaidimu iki svečių baudos aikštelės esu patenkintas. Netenkina sprendimai užbaigiant ataką: paskutiniai perdavimai ar smūgiai į vartus. Tačiau po laimėtų rungtynių skųstis nesinori, į Vilnių grįžome geros nuotaikos, ir jau galvojame apie sekmadienio rungtynes su Pakruojo „Kruoja“, – dėstė I.Pankratjevas.

Aštuntojo „A lygos“ turo rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Kruojos“ ekipų šį sekmadienį (gegužės 2 dieną)  18:10 valandą vyks Vilniaus „Vėtros“ stadione. Bilieto į rungtynes kaina - 11 litų. Moksleiviams ir senjorams su pažymėjimu - 6 litai. Studentai į šias rungtynes bus įleidžiami už simbolinį 2 litų mokestį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius