-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Praėjusį sezoną nuomoti Gerardas Deulofeu ir Rafinha grįžo į „Barcelona“

Praėjusiame sezone kitoms ekipoms paskolinti Gerardas Deulofeu ir Rafinha grįžo į „Barcelona“ klubą. Antradienį abu jaunieji futbolininkai „Camp Nou“ stadione jau pozavo vilkėdami „Blaugrana“ ir pasidalino pirmaisiais įspūdžiais.
Gerardas Deulofeu ir Rafinha
Gerardas Deulofeu ir Rafinha / fcbarcelona.cat nuotr.

21 metų Rafaelis Alcantara sezoną baigė Vigo „Celta“ komandoje, kurią taip pat treniravo dabar jau „Barcelona“ vyriausiuoju strategu paskirtas Luisas Enrique.

Metais jaunesnis G.Deulofeu žaidimo patirties sėmėsi Anglijos aukščiausioje lygoje, kur gynė Liverpulio „Everton“ garbę.

„Jaunimo akademijoje žaidžiau nuo septynerių metų, tad dabar nepaprastai džiaugiuosi grįžęs į gimtąją komandą. Nekantrauju eiti į aikštę ir mokytis iš kur kas labiau patyrusių ekipos futbolininkų. Smagu, kad treneriu tapo Luisas Enrique. Jis yra tas žmogus, kuris stengiasi viską padaryti tik labai gerai“, – sakė Rafinha.

Savo bičiuliui nuo akademijos laikų ir būsimam komandos draugui pritarė ir G.Deulofeu, pabrėžęs, jog puikiai suvokia, kokie iššūkiai laukia pagrindinėje ekipoje, kurioje ir taip yra daug pajėgių žaidėjų.

„Labai visų pasiilgau. Puikiai suvokiu, kas laukia tokioje komandoje, kokia yra „Barcelona“, tačiau aš manau, jog tai man bus naudinga. Žinau, kokį futbolą galiu demonstruoti, tad padarysiu viską, kad padėčiau komandai. Noriu laimėti trofėjų ir būti naudingas“, – nekantravo jaunasis katalonas.

Praėjusiame sezone Vigo „Celta“ ekipoje Rafinha sužaidė 32 rungtynes, pelnė 4 įvarčius, o aikštėje iš viso praleido 2435 minutes.

G.Deulofeu „Everton“ komandoje per 29 žaistas rungtynes taip pat pelnė 4 įvarčius. Tiesa, futbolininkas aikštėje dažniausiai pasirodydavo po keitimo.

Abu savo jaunimo akademijos auklėtinius „Barcelona“ skolino be teisės juos išpirkti, tad šią vasarą tiek Rafinhos, tiek ir G.Deulofeu nuomos sutartys baigėsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius