Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Rimčiausias Zinedine’o Zidane’o egzaminas išlaikytas: „Real“ palaužė „Athletic“

Šeštadienio dvikovą rimčiausiu savo egzaminu pavadinęs Zinedine’as Zidane’as gali ramiau atsikvėpti. Jo vadovaujamas Madrido „Real“ namuose 4:2 palaužė „Athletic“ ir „Primera“ lygoje iškovojo trečią pergalę iš eilės
Cristiano Ronaldo ir Jamesas Rodriguezas
Cristiano Ronaldo ir Jamesas Rodriguezas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Madrido Real CF

Dvikovoje Madrido „Real“ už šeštą vietą „Primera“ lygoje atrodė akivaizdžiai pranašesnis. „Karališkasis klubas“ kamuolį kontroliavo 60 procentų viso rungtynių laio, o į Gorka Iraizozo Morno ginamus vartus šovė penkiolika kartų.

Pirmąjį įvartį jau trečią minutę pelnė Madrido „Real“ ekipa. Tąkart tiksliu smūgiu į viršutinį vartų kampą pasižymėjo rezultatyviausiu „Primera“ lygos futbolininku tapęs Cristiano Ronaldo.

Tačiau „Real“ džiaugsmas truko viso labo 7-ias minutes. Raphaelio Varane’o klaida pasinaudojęs Javieras Eraso išlygino rezultatą.

Antrą įvartį „karališkasis klubas“ pelnė 38-ą minutę. Į priekį savo komandą puikiu smūgiu iš maždaug 22 metrų išvedė Jamesas Rodriguezas.

Tuo pirmasis kėlinys nesibaigė, nes jau per pridėtą teisėjo laiką „Real“ persvarą įtvirtino Toni Kroosas, pelnęs savo pirmąjį sezono įvartį.

Visas „Athletic“ viltis pagriebti bent tašką į šipulius sudaužė C.Ronaldo, pasižymėjęs antru tiksliu smūgiu rungtynėse.

Paguodos įvartį „Athletic“ ekipa pelnė jau per pridėtą rungtynių laiką, tačiau visiems buvo aišku, kad pergalę švęs „Santiago Bernabeu“ šeimininkai.

Pergalę iškovoję Z.Zidane’o auklėtiniai pakilo į antrą vietą, tačiau iš ten juos išstumti progą sekmadienį turės Madrido „Atletico“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius