-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robinas van Persie – geriausias gruodžio mėnesio Anglijos futbolininkas

Anglijos „Premier“ lyga oficialiai paskelbė, jog geriausio gruodžio mėnesio žaidėjo titulą laimėjo „Manchester United“ puolėjas Robinas Van Persie, o geriausio trenerio vardas atiteko Londono „Tottenham“ strategui Andre Villas-Boasui.
Robinas van Persie pasižymėjo du kartus
Robinas van Persie / „Scanpix“ nuotr.

„Raudonųjų velnių“ puolėjas geriausiojo apdovanojimą gavo už nepriekaištingą pasirodymą praeitą mėnesį – jis pelnė 5 įvarčius per 6 mačus ir padėjo komandai likti pirmoje vietoje.

„Tai buvo didžiulis mėnuo mums. Kartais viskas klojasi kaip „per sviestą“. Gruodis buvo būtent toks laikotarpis“, – sakė olandas.

Tuo tarpu A.Villas-Boasas laimėjo titulą už tai, kad su „Spurs“ sugebėjo per šešis mačus iškovoti keturias pergales ir vieną kartą sužaisti lygiosiomis.

„Tai buvo nepriekaištingas mėnuo mums ir mes sugebėjome pastatyti save į tokią poziciją, kurioje norime būti. Esame treti lygoje, bet mums yra svarbu kaip finišuosime sezono gale “, – kalbėjo jaunas portugalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius