-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romanovas išvengė skandalo

Škotų futbolo klubas „Hearts“, kurio savininkas yra Lietuvos verslininkas Vladimiras Romanovas, jau antrąkart šį sezoną vėluoja mokėti atlyginimus žaidėjams. Nors dėl to Škotijos žiniasklaidoje jau pasigirdo visokių kalbų, anot Ūkio banko atstovų Lietuvoje, skandalas nurimo, nes pinigai jau pervesti ir tai neturi nieko bendra su pasaulio finansų sunkmečiu.
Vladimiras Romanovas.
V.Romanovo atstovai teigia, jog dėl laiku nepervestų pinigų kalti finansiniai srautai. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Praėjusios savaitės pabaigoje Edinburgo komandos futbolininkai buvo nemaloniai nustebinti. Penktadienį po pietų jie savo sąskaitose neaptiko savaitės atlyginimo. Tas pats jau buvo nutikę rugsėjį, kai žaidėjų uždarbis vėlavo visą savaitę.

Pinigus „Hearts“ ekipai pervedančios Ūkio banko investicijų grupės atstovė spaudai Jurgita Chomskytė-McGreever 15min.lt patvirtino, kad visa 90 tūkst. svarų sterlingų suma buvo persiųsta į Edinburgo klubo sąskaitą praėjusį penktadienį.

„Dėl to, kad žaidėjai atlyginimo negavo dar penktadienį, kalti finansiniai srautai. Daug kas priklauso ir nuo banko, – kalbėjo ji. – Šiandien žaidėjai pinigus turėjo rasti savo sąskaitose.“ J.Chomskytė-McGreever teigė, kad futbolas Škotijoje – pagrindinė naujiena, tad nenuostabu, kad pasigirdo visokių kalbų.

Jokių finansinių problemų mes neturime.

„Turint galvoje dabartinę ekonominę situaciją, škotai reagavo karštai, tačiau galiu patvirtini, kad jokių finansinių problemų mes neturime“, – sakė Ūkio banko investicijų grupės atstovė spaudai.

Atrodo, nepaisydami vėluojančio atlyginimo „Hearts“ futbolininkai sugebėjo susikaupti. Sekmadienį Škotijos „Premier“ lygoje jie 2:1 įveikė antroje turnyro lentelės vietoje esančią Glazgo „Rangers“ komandą ir pratęsė pergalių seriją iki 5 iš eilės.

Pirmojo įvarčio autorius Marius Žaliūkas 15min.lt sakė, kad džiaugiasi savo pasirodymu. „Smagu, kad įmušiau įvartį ir laimėjome“, – kalbėjo gynėjas. Paklaustas, ar pirmadienį jau tikrino banko sąskaitą ir rado atlyginimą, futbolininkas sudvejojo. „Rodos, netikrinau, bet tai yra klubo vidaus reikalas. Neturėčiau tokių dalykų pasakoti“, – sakė jis.

Be M.Žaliūko, „Hearts“ marškinėlius dar vilki trys lietuviai Saulius Mikoliūnas, Audrius Kšanavičius ir Deividas Česnauskis. Šiuo metu „širdys“ yra trečioje 12 komandų turnyro vietoje. Pirmauja Glazgo „Celtics“ futbolininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius