-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo sukritikavo Fergusoną

Po nesėkmės UEFA čempionų lygos finale „Manchester United“ žvaigždė Cristiano Ronaldo komandos taktiką pavadino prasta, norėjo akis į akį pakalbėti su treneriu ir abejojo dėl savo ateities Mančesteryje.
C.Ronaldo pavadino pralaimėjimą finale skaudžiausiu savo karjeroje
C.Ronaldo pralaimėjimą šių metų finale pavadino skaudžiausiu per karjerą. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Romoje vykusioje finalinėje Čempionų lygos dvikovoje Mančesterio komanda buvo sutrypta. Atrodo, prasčiausiai anglų ekipoje jautėsi C.Ronaldo. „Tai didžiausias nusivylimas mano karjeroje“, – sport1.de sakė portugalas.

Viskas nuėjo šuniui ant uodegos. Mūsų taktika buvo bloga, – krimtosi C.Ronaldo.

Jis paskutinis iš komandos užkopė ant apdovanojimų pakylos, kad atsiimtų sidabro medalį. Nesėkmė vieną geriausių pasaulio futbolininkų privertė išlieti apmaudą ant trenerio Alexo Fergusono ir suabejoti dėl savo ateities Mančesterio ekipoje.

„Viskas nuėjo šuniui ant uodegos. Mūsų taktika buvo bloga“, – welt.de sakė jis vertindamas bergždžią komandos draugų darbą aikštės viduryje. Jau tradicija tapo, kad atėjus vasarai spekuliacijos C.Ronaldo perėjimo į Madrido „Real“ tema sustiprėja.

Anot „The Sun“, portugalas savo draugams tvirtino, kad rungtynės Romoje buvo paskutinės vilkint „Manchester United“ marškinėlius. Pats futbolininkas to nenorėjo komentuoti: „Ar mano paskutinis mačas Mančesterio klube? Apie tai nenoriu kalbėti. Pamatysime, kas nutiks.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./A.Fergusonas žadėjo kitą sezoną atsigriebti
AFP/„Scanpix“ nuotr./A.Fergusonas žadėjo kitą sezoną atsigriebti.

Kad ir kaip ten būtų, nežinia, ar „Real“ klubas vis dar domisi C.Ronaldo. Jeigu tikėtume gandais, „Real“ ir „Manchester United“ klubai jau seniai susitarė dėl portugalo perėjimo vasarą, tačiau realiausias kandidatas į Madrido klubo prezidento kėdę Florentino Perezas tikino, kad nenorėtų pirkti nuodėmingai brangaus C.Ronaldo, o pinigus investuotų į keletą ne tokių brangių žaidėjų.

Pats A.Fergusonas, visuomet aršiai reaguodavęs į kalbas apie ekipos lyderio perėjimą į Madridą, po pralaimėjimo susilaikė nuo komentarų. „Kitą sezoną tapsime dar stipresni“, – suko kalbą kita linkme strategas. Tik neaišku, su ar be C.Ronaldo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius