-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ronaldo: žinau, kas mane gali pakeisti Mančesteryje

Už rekordinę 93 mln. eurų sumą „Manchester United“ klubą šią vasarą palikęs geriausias pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo pareiškė tikįs, jog Mančesterio vienuolikė net ir be jo sugebėjimų kitą sezoną turėtų laimėti Anglijos čempionatą, o jo netektį komandoje gali kompensuoti anglas Wayne'as Rooney.
C.Ronaldo nesidairo atgal, dabar jam svarbiausia - žiūrėti į ateitį
Neabejotinu „Manchester United“ vienuolikės lyderiu buvęs C.Ronaldo per šešis sezonus Anglijoje sužaidė 196 rungtynes ir įmušė 84 įvarčius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

24 metų portugalo teigimu, metais už jį jaunesnis puolėjas turi visas savybes, kurios leistų tapti dominuojančiu žaidėju ne tik „Manchester United“ ekipoje, tačiau ir visoje Aukščiausiojoje lygoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./C.Ronaldo nuomone, „Premier“ lygoje talentu išsiskiria W.Rooney.
C.Ronaldo nuomone, Aukščiausiojoje lygoje talentu išsiskiria W.Rooney.

„Anglijos pirmenybėse žaidžia tikrai daugybė nuostabių futbolininkų, tačiau, mano nuomone, W.Rooney yra išskirtinis talentas, – The Sun buvusį komandos draugą gyrė C.Ronaldo. – Jo sugebėjimai yra fantastiški, o jo atsidavimas komandai toks didelis, jog kartais tiesiog atrodo, kad dėl ekipos jis gali mirti aikštelėje.“

Trečią sezoną iš eilės „Manchester United“ klubą į Anglijos pirmenybių čempionų sostą atvedęs C.Ronaldo padėjo Mančesterio ekipai pagal šalies čempionų titulus pasivyti „Liverpool“ klubą. Abi vienuolikės Anglijos čempionatą dabar yra laimėjusios po 18 kartų.

Tačiau C.Ronaldo pareiškė tikįs, jog ir be jo sugebėjimų „raudonieji velniai“ kitą sezoną iškovos rekordinį  – 19-ąjį šalies čempionų titulą.

„Mano galva, „Manchetser United“ niekas neprilygs ir kitą sezoną. Ir tikiuosi, dar daug kitų“, – tikino geriausias 2008 metų planetos futbolininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius