Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Seksu stadiono aikštėje užsiiminėjusi ir pagauta porelė – tik reklaminė akcija

Ketvirtadienį antrojo Anglijos diviziono „Charlton“ futbolo ekipos vadovybė mėtėsi žaibais. Buvo paskelbta, kad vadovai niršo dėl to, jog vaizdo kameros užfiksavo, kaip naktį į komandos stadioną prasmuko porelė, kuri nutarė užsiimti seksu stadiono viduryje. „Kur buvo apsauga? Kodėl taip lengvai bet kas gali prasmukti į stadioną ir daryti, ką nori?“ – klausė „Charlton“ klubo atstovai.
Porelė mylisi stadiono aikštėje
Porelė mylisi stadiono aikštėje / youtube.com
Temos: 2 Seksas Stadionas

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Vakar buvo pranešta, kad klubas pradėjo vidinį patikrinimą ir apie išvadas paskelbs penktadienį. Tačiau jau šiandien anglų klubas viešai paskelbė, kad vaizdelis su stadione ant vejos besimylinčia porele yra tik paprasčiausia reklaminė akcija.

„Tai tik juokelis. Geras ir šaunus juokelis“, – buvo pranešta „Charlton“ klube. Mat ne itin gerus laikus išgyvenantis anglų klubas nuo gegužės mėnesio žada pradėti nuomoti futbolo aikštę įvairiems renginiams, tad šia reklama ekipa norėjo sudominti potencialius klientus.

VIDEO: Seksas „Charlton“ futbolo klubo stadione

Neva klubas tokiu būdu kviečia visus nuomotis stadioną žaisti futbolą.

Anglų ekipa pasinaudojo jau įgyta patirtimi ir kilusiu šurmuliu po porelių sekso stadionuose: Danijoje 2013 metais buvo pagauta įsimylėjėlių porelė, kuri po rungtynių liko stadione ir viename iš žiūrovų sektorių pasismagino, o prieš 2008 metų Europos čempionatą, Kroatijoje, likus pusdieniui iki rungtynių su anglais, Dino Drapičius ir jo žmona Nives Celsius pasimylėjo futbolo vartuose. Tai buvo itin palankiai sutikta kroatų sirgalių, nes tuomet Kroatija įveikė Angliją 2:0. Kaip teigė N.Celsius, pora rengėsi šiai akcijai ir net paprašė stadiono darbuotojo įjungti šviesas, kad „ryškiau“ matytųsi aistra.

„Charlton“ ekipa antrame pagal pajėgumą Anglijos čempionate po 33 turų užima 16 vietą. „Premier“ lygoje „Charlton“ žaidė 2006-2007 sezonuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius