-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serie A: vos antrąją pergalę iškovojęs Turino „Juventus“ nugalėjo „Bologna“

Sekmadienį tęsėsi septintasis Italijos čempionato turas. Romos klubas 4:2 nugalėjo „Palermo“, o Turino „Juventus“ džiaugėsi reta pergale prieš Bolonijos ekipą.
Sami Khedira ir Alvaro Morata
Sami Khedira ir Alvaro Morata / „Scanpix“ nuotr.

Praėjusį sezoną sidabrą iškovoję „Roma“ futbolininkai svečiuose susigrūmė su „Palermo“ vienuolike. Rudi Garcia auklėtiniai varžovus pribloškė jau nuo pat pirmųjų minučių, kai po Alessandro Florenzi perdavimo pasižymėjo Miralemas Pjaničius. 14-ąją minutę įvartį pridėjo pats Florenzi, o 28-ąją šeimininkų vartininką nuginklavo Gervinho.

Po pirmojo kėlinio jau buvo beveik aišku, kad „giallorossi“ išsiveš tris taškus, bet „Palermo“ dar bandė priešintis ir antrojo kėlinio pabaigoje po Giancarlo Gonzalezo įvarčio rezultatas tapo 3:2. Vis dėlto, vos po kelių akimirkų antrąkart tiksliai smūgiavęs Gervinho įtvirtino sostinės ekipos pergalę, kurios dėka ši pakilo į ketvirtąją vietą.


Palermo vs AS Roma 2-4 All Goals & Highlights... by Pewdiepie2011

Tuo tarpu turnyrinės lentelės lyderio poziciją susigrąžino Milano „Inter“. Tiesa, Roberto Mancini kariauna Genujoje prieš vietos „Sampdoria“ išplėšė tik tašką.

Šeimininkai į priekį Luiso Murielio dėka išsiveržė sužaidus šešias minutes antrajame kėlinyje ir nepaisant to, kad kontroliavo kamuolį tik trečdalį viso rungtynių laiko, kovėsi iš paskutiniųjų. Kaip paaiškėjo vėliau, šių pastangų nepakako, nes 76-ąją minutę įvartį įmušė saugas Ivanas Perišičius. Mačas baigėsi lygiosiomis 1:1.


All Goals | Sampdoria 1-1 Inter 04.10.2015 HD by EuropeanLeagueLiveGoal

Kiek vėliau į kovą stojo čempionų titulą ginantis Turino „Juventus“ bei čempionato naujokas „Bologna“. Nors šį sezoną blankiai pradėję Massimiliano Allegri auklėtiniai mačo pradžioje savo varžovus turėjo vytis, galiausiai viskas baigėsi gerai ir „bianconeri“ pagaliau pavyko atsitiesti. 

Vos antrąją pergalę „Juvei“ iškovoti padėjo Alvaro Moratos, Paulo Dybalos bei Sami Khediros įvarčiai.

Bronzos medalininkas Romos „Lazio“ savo ruožtu įveikė kitą šiemet „Serie A“ duris naujai pravėrusią „Frosinone“ komandą. Pagal kamuolio kontrolę dominavusiai sostinės ekipai oponentų gynybą pavyko pralaužti tik rungtynių pabaigoje, bet Balde Keitos ir Filipo Djordjevičiaus tikslūs smūgiai Stefano Pioli kariaunai leido iškovoti tris taškus. Pergalė kilstelėjo „Lazio“ ant trečiojo turnyrinės lentelės laiptelio.

Kiti rezultatai:

„Empoli“ – „Sassuolo“ 1:0

„Udinese“ – „Genoa“ 1:1

„AC Milan“ 0 – 4 „Napoli“ 0:4  

„Fiorentina“ 3 – 0 „Atalanta“ 3:0

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius