-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį sezoną „Kruoja“ taikysis į A lygos medalius

Trečiadienį Pakruojo miesto savivaldybės didžiojoje salėje įvyko „Kruojos“ pristatymas. Tarpsezonyje gerokai pasikeitusi komanda merei A.Jasiūnienei ir administracijos direktoriaus pavaduotojui, futbolui neabejingam J.Jasiukaičiui, pristatė naująjį trenerį ir artėjančio sezono tikslus.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Evaldo Černiausko/Tubuko nuotr.

Ne tik lietuviais, bet ir užsieniečiais pasistiprinusi Pakruojo „Kruoja“ jau šį sekmadienį pradės naująjį A lygos sezoną, kuriame sieks kovoti dėl apdovanojimų. Būtent medalių pakruojiečiams linkėjo A.Jasiūnienė bei J.Jasiukaitis, savo ruožtu komandos direktorius E.Junevičius kvietė sportininkus dirbti taip, kad išėję į aikštę jie jaustų žaidimo malonumą ir džiaugsmą.

Naujasis klubo vairininkas, treneris Vladimiras Čeburinas renginio metu tikino, jog jo auklėtiniai yra pasirengę sezonui ir darys viską, kad pradžiugintų Pakruojo futbolo gerbėjus, kurių palaikymas „Kruojai“ visada yra labai svarbus. Strategas kvietė palaikyti komandą gyvai stadione, dėkojo vyrams už atsidavimą pasirengimo sezonui metu ir taip pat išreiškė padėką Pakruojo miesto savivaldybei.

Savivaldybės didžiojoje salėje buvo oficialiai pristatytas ir „Kruojos“ kapitonas. Garbingą raištį šiame sezone dėvės vienas lyderių, puolėjas Ričardas Beniušis. Kapitono pavaduotojais buvo išrinkti saugas Nerijus Mačiulis ir gynėjas Valdas Pocevičius.

Prieš prasidedant sezonui „Kruoją“ papildė dar vienas žaidėjas. Pasirašyta sutartis su čia jau anksčiau rungtyniavusiu vidurio gynėju Arnu Mikaičiu. Panevėžietis pastaruosius du sezonus gynė Alytaus „Dainavos“ garbę ir A lygoje pelnė vieną įvartį.

Pirmąsias A lygos naujojo sezono rungtynes „Kruoja“ žais jau šį sekmadienį, kai 12 val. Panevėžio futbolo akademijos stadione susikaus su praėjusio sezono bronzos medalių laimėtojais „Ekrano“ futbolininkais. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius