-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Širdimis” domisi rusai

Iš karto trys Edinburgo „Hearts“ futbolininkai artimiausiu metu gali keltis į Rusijos čempionatą. Tai pareiškė klubo savininkas Vladimiras Romanovas. Jis sakė, kad daugiausiai Rusijos klubų dėmesio sulaukė „Hearts“ atstovaujantys lietuviai – saugai Saulius Mikoliūnas ir Deividas Česnauskis bei gynėjas Marius Žaliūkas.
Škotijos klubo lietuviasi domina Rusijos klubus
Škotijos klubo lietuviasi domina Rusijos klubus / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Daugeliu mūsų žaidėjų aktyviai domisi Anglijos, Vokietijos bei Rusijos klubai. Pavyzdžiui, D.Česnauskis, anksčiau jau žaidęs Rusijoje, turi pasiūlymų tiek iš Vokietijos, tik iš Rusijos. Panaši situacija su S.Mikoliūnu. M.Žalūku domisi keli Maskvos klubai, tačiau kol kas jų įvardinti nenorėčiau“, – sakė V.Romanovas.

Taip pat „Hearts“ savininkas leido suprasti, kad nesiruošia trukdyti futbolininkų perėjimams, nepaisant to, kad komanda realiai pretenduoja į Škotijos čempionato medalius bei žaidimą kitų metų Europos taurių turnyruose. Po 18 šalies čempionato turų Edinburgo „Širdys“ atsilieka tik nuo „Rangers“ bei „Celtic“.

„Komandai nekeliami jokie konkretūs tikslai – vienintelis tikslas yra gerai žaisti ir džiuginti sirgalius. Taip pat mes keliame sau tikslą išauginti savo žaidėjus ir vėliau juos parduoti. Kiekvienas futbolininkas, pasiekęs tam tikrą lygį, turi teisę žengti aukštyn“.

Kaip teigia Rusijos žiniasklaida, 25 metų M.Žaliūkas yra vienas geriausių Škotijos čempionato vidurio gynėjų, sudarantis puikų duetą su „Hearts“ kapitonu Cristofu Berra. 24 metų S.Mikoliūnas – krašto saugas, galintis žaisti tiek aikštės kairėje, tiek dešinėje. 27 metų krašto saugas D.Česnauskis jau yra žaidęs Rusijos sostinės „Dinamo“ bei „Lokomotiv“ klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius