Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sirgaliai šturmavo Cristiano Ronaldo viešbutį

Cristiano Ronaldo atsiprašė Kinijos žmonių, bet tai nenumalšino jų nusivylimo. Futbolo žvaigždės gerbėjai įsiveržė į viešbutį, kuriame gyveno „Al-Nassr“ komanda, sužinoję, kad portugalas negalės pasirodyti rungtynėse dėl traumos.

Cristiano Ronaldo ir jo atstovaujamas Saudo Arabijos klubas „Al-Nasr“ buvo numatę sužaisti dvejas rungtynes per turą Kinijoje.

Tačiau tada paaiškėjo, kad Portugalijos futbolo žvaigždė negalės pasirodyti aikštėje dėl traumos, tad rungtynės buvo atšauktos.

Taip nuspręsta padaryti, nepaisant to, kad „Al-Nasr“ komanda jau buvo atvykusi į Šenzeną.

„Liūdna diena. Atsiprašau, žinau, kad ir jūs nuliūdę. Atsiprašau visų žmonių, kurie myli Cristiano“, – pareiškė C.Ronaldo.

Nusivylimas buvo didžiulis. Internete sukasi keli vaizdo įrašai iš viešbučio, kuriame apsistojo Saudo Arabijos komanda. Atmosfera ten labai įkaitusi.

Didelė žmonių minia nusiteikė bet kokiu būdu pamatyti C.Ronaldo gyvai ar nusifotografuoti, tad mobiliaisiais telefonais ginkluotų kinų spiečius įsiveržė į viešbutį.

Prireikė viešbučio apsaugos ir policijos pagalbos, kad tvarka būtų atstatyta. Viename vaizdo įrašų matoma, kaip viešbučio darbuotojas bando nuraminti minią.

Prieš tai C.Ronaldo spaudos konferencijoje pranešė, kad šlaunies raumens skausmai neleis jam pasirodyti rungtynėse Kinijoje.

38 metų portugalas visaip stengėsi įtikti šeimininkams. „Myliu šią šalį, man patinka čia būti. Man patinka būti su jumis, norėčiau jūsų akivaizdoje sužaisti. Atvykstu čia nuo 2003 metų, tad jaučiuosi kaip namie – tai mano antrieji namai. Noriu atsiprašyti Kinijos sirgalių“, – kalbėjo C.Ronaldo.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kinijos sirgaliai dievina Cristiano Ronaldo
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kinijos sirgaliai dievina Cristiano Ronaldo

Organizatoriai pažadėjo „Al-Nassr“ rungtynes surengti vėliau, kai C.Ronaldo bus sveikas. Rengėjai pažadėjo gražinti žmonėms pinigus už bilietus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius