Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Skerla patyrė traumą ir Lietuvos futbolo rinktinei nepadės

Pasaulio čempionato atrankos rungtynėse su Austrija ir Serbija Lietuvos nacionalinė rinktinė veikiausiai versis be gynėjo Andriaus Skerlos.
32 metų A.Skerla yra daugiausiai rungtynių Lietuvos futbolo rinktinės sudėtyje sužaidęs futbolininkas per visą mūsų šalies istoriją
32 metų A.Skerla yra daugiausia rungtynių Lietuvos futbolo rinktinės sudėtyje žaidęs futbolininkas per visą mūsų šalies istoriją. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Šeštadienį A.Skerla žaidė Balstogės „Jagiellonia“ 2:0 laimėtose Lenkijos čempionato rungtynėse su Varšuvos „Legia“. Tačiau po šio mačo Lietuvos rinktinės veterano laukia reabilitacija.

„Gavau į traumą ir į rinktinę neatvažiuosiu. Dar kol kas nežinau, kiek laiko teks gydytis. Pirmadienį man padarė tyrimus, o antradienį gydytojas turėtų pasakyti, kiek laiko teks praleisti be futbolo. Bet neatrodo, kad būtų gerai. Manau, kad gijimas užtruks savaites“, – tinklalapiui Futbolas.lt pasakojo gynėjas.

Jau anksčiau paaiškėjo, kad dėl traumos į rinktinę neatvyks ir Edinburgo „Hearts“ gynėjas Marius Žaliūkas. Kadangi pirmąsias rungtynes su Austrija dėl diskvalifikacijos praleis ir Arūnas Klimavičius, komandoje iš vidurio gynėjo pozicijoje rungtyniaujančių futbolininkų liko tik Ignas Dedura ir Vidas Alunderis, taip pat pirmą kartą į rinktinę pakviestas Tadas Kijanskas.

„Kol kas negaliu pasakyti, ar ką nors kviesime vietoj A.Skerlos. Laukiu vyriausiojo trenerio Jose Couceiro sprendimo. Pats siūliau nekviesti. Turime T.Kijanską, Gediminą Paulauską, Vaidą Slavicką. Yra kam žaisti ir būti tarp atsarginių“, – teigė LFF rinktinių direktorius Robertas Tautkus.

Rungtynės su Austrija vyks spalio 10 dieną Insbruke, o susitikimas su Serbija bus žaidžiamas po keturių dienų Marijampolėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius