Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Su geriausiais „Aalborg“ visų laikų žaidėjais lyginamas Lukas Spalvis turi ir jam skirtą skanduotę

„Jis visada įmuša du, jis visada įmuša du! Ooo Lukas Spalvis! Jis visada įmuša du!“ – skambėjo „Nordjyske“ stadione, kai „Aalbrog“ klubo Lukas Spalvis tapo rezultatyviausiu Danijos superlygos pirmenybių futbolininku. Po sunkios traumos sugrįžęs lietuvis per 11 turų jau turi 8 įvarčius.
Lukas Spalvis
Lukas Spalvis / V. Januška/LFF.lt

„Luke Zweimal“ – tokia pravarde, anot nordjyske.dk, yra gavęs Lukas Spalvis. Tai galima išversti kaip „dvigubas Lukas“.

Šį sezoną L.Spalvis mušė įvarčius penkeriose iš 10-ies žaistų „Aalbrog“ klubo rungtynių Danijos čempionate. Tris sykius iš šių penkių lietuvis mušdavo po du įvarčius. 

Įdomu, kad lietuvis muša beveik vien tada, kai žaidžia visas 90 minučių. Tik penkis sykius L.Spalvis rungtynėse žaidė visas 90 minučių – keturis iš šių kartų aikštę paliko įmušęs įvarčius.

Nepaisant asmeninės sėkmės, lietuvis nėra visiškai patenkintas bendru komandos pasirodymu čempionate.

VIDEO: Pastarieji du Luko Spalvio įvarčiai (pirmasis ir ketvirtasis"

„Taip, namų rungtynėse su OB (5:1), „Brøndby“ (4:1) ir „Sønderjyske“ (5:0) mes pasiekėme lengvas pergales. Vis dėlto, esame nusivylę pasirodymais su „Viborg“ (0:1) , „Esbjerg“ (1:1) ir „Nordsjælland“ (1:2). Žaidžiame nestabiliai ir privalome tai ištaisyti, jeigu norime įvykdyti tikslą užbaigti sezoną tarp lygos lyderių“, – portalui bt.dk sakė L.Spalvis.

Bt.dk lietuvį L.Spalvį jau lygina su rezultatyviausiais ir geriausiais „Aalborg“ žaidėjais – 1992-1993 m. sezone 20 įvarčių pelniusiu Peteriu Molleriu ar Eriku Bo Andersenu, kuris 1994-1995 m. sezone įkalė 24 įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius